E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz Trabzonspor'a imzayı attı---

Burak Yılmaz Trabzonspor'a imzayı attı

Burak Yılmaz Trabzonspor'a imzayı attı
02 Ağustos 2017 - 15:07 borsagundem.com

Beijing Guoan, Burak Yılmaz'ın sözleşmesini feshetti. Trabzonspor, Burak Yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak Yılmaz, Trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı.

Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile yollarını ayıran Burak Yılmaz, Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

32 yaşındaki forvet için ödenecek bonservis ve oyuncunun yıllık ücreti de belli oldu. Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Bonservis için ise Çin ekibine 3.5 milyon euro + 500 bin Euro bonus ödenecek.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak ilk açıklamalarını yaptı.

BURAK YILMAZ'IN İLK SÖZLERİ

Bugün, Trabzonspor'un 50. yıl dönümü. Trabzonsporumuz 50 yaşında. Çok mutluyum, gururluyum, heyecanlıyım. Bugün itibarıyla tekrardan Trabzonsporluyum. Allah'ıma şükrediyorum. Hem ülkeme dönüyorum hem de Trabzonspor formasına dönüyorum. Trabzonspor forması altında bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum.

Trabzon'daki 50. yıl şenliklerine katılamayacak olan tecrübeli golcünün, "Yuvama dönüyorum. Bugün burada olamasam da en kısa sürede yanınızda olacağım" ifadelerini kullandığı kutlamalarda Bordo-Mavili taraftarlara izletilmek üzere hazırlanmıştı.

Futbol yaşantısında 4 büyük kulübün de formasını giyen 32 yaşındaki golcü, 2015-16 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan ayrılıp Çin Süper Ligi'ne transfer olmuştu. Beijing Guoan'ın 8 milyon Euro ödediği Burak, Çin Süper Ligi'nde oynadığı 28 karşılaşmada 19 kez rakip fileleri havalandırdı.

TRABZONSPOR KAP'A BİLDİRDİ

Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıda, "Profesyonel futbolcu Burak YILMAZ' ın kulübümüze transferi konusunda, Beijing Sinobo Guoan F.C. ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)