E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBulgaristan Hükümeti'nde sığınmacı korkusu---

Bulgaristan Hükümeti'nde sığınmacı korkusu

Bulgaristan Hükümeti'nde sığınmacı korkusu
28 Şubat 2020 - 14:35 borsagundem.com

Türkiye'nin Avrupa'ya gitmek isteyen sığınmacıları durdurmama kararı aldığı yönündeki açıklamalardan sonra Bulgaristan, Türkiye sınırında ek güvenlik önlemleri aldı.

Bulgaristan Bakanlar Kurulu, korona virüs nedeniyle olağanüstü toplandı. Toplantıda, Türkiye'nin Avrupa'ya gitmek isteyen Suriyelilere kapıları açmasının ardından sığınmacı konusu da ele alındı. Toplantı sonunda yapılan Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov sığınmacılar için ek önlemler aldıklarını açıkladı.

Borisov yaptığı açıklamada, NATO çerçevesinde Türkiye'nin yanında olduklarını ifade etti. İlerleyen saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir telefon görüşmesi gerçekleştireceğini açıklayan Borisov, sığınmacılar konusunda her zaman Türkiye'yi desteklediklerini söyledi. Borisov Türkiye’nin aldığı kararın ülkeleri için endişe verici olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanlığından kritik sığınmacı açıklaması

 

Yunanistan'da mülteci paniği

 

Türkiye mültecilere Avrupa kapısını açtı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kuddi28 Şubat 2020 23:30

    Vursunlar sınırdan girecek comar tayfayı. Suriyeli girdiği yeri lağıma çevirir

  • HALK28 Şubat 2020 22:25

    olan bizim ülkemize oluyor avrupalılar  keyif yapıyorlar  ceremesini biz cekiyoruz dogru  bir karar verildi yıllardır   ülkemiz bakıyor birazda onlar harcasın türkiyenin kıymetini anlamadılar  cok güzel cadır cok güzel  bakıyorsunuz demekle olmuyor  degirmenin suyu  tükendi artık

  • Kahrolsun Haçlılar28 Şubat 2020 18:43

    yapma ya endişe duymuşlar birde bak bak on senedir baktıklarımız yanında 100 kişi sınıra koştu diye zıplıyorlar sizler varya öyle beter duruma düşün ki bi kap su vereniniz olmasın haçlılar sizi

  • Kamil28 Şubat 2020 18:00

    Vre komşi, korkmıyasın. Sal sana gelenleri evropaya doğru, sıkıntıya girme, sınırları takviye falan, ne o öyle. Bırakınız gelsinler ve geçsinler

  • ersan28 Şubat 2020 17:45

    BULGAR DEVLETI .ZAMANIN .46..49..89..DE.İNSANLARI.ZULUM EDIP.TURKIYE GÖNDERMIŞ.TINIZ..NECABUK UNUTTUNUZ..ŞİMDİ.SURIYELILERI..SİZE.GELSIN.BIZ.TÜRKIYE.OLARAK.6.SENEDIR.BAKTIK

  • kim bakacak bu suriyelilere28 Şubat 2020 17:21

    alın biraz da siz besleyin.. ab fonları size geliyor. TÜRKİYE nin ne petrolü var ne doğal gazı , suudi arabistan,katar, kuveyt,b.arap emirlikleri bile almadı bu suriyeli arapları.. TÜRKİYE 9 yıl baktı..artık  körfez arap ülkeleri,ab,abd ve rusya baksın suriyelilire..

  • Güven G.28 Şubat 2020 15:08

    Türkiye'ye güvenirsiniz tabi buldunuz enayi devleti alsın Suriyelileri harcasın milyon dolarları milletin cebinden. güvenirsiniz ben olsam bende güvenirim. Taşın altına elini sokmaya gelince de Türkiye'ye güveniyoruz. Bizde Suriyelilere güveniyoruz inşallah başarırlar Avrupa'ya geçmeyi. Şimdiye kadar üç maymunu oynayan dünya devletlerine birliklerine kuruluşlarına güvenmemek lazım.