E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBuffett Ukrayna için satış yapmayacak---

Buffett Ukrayna için satış yapmayacak

Buffett Ukrayna için satış yapmayacak
17 Mart 2014 - 06:56 borsagundem.com

Ünlü yatırımcı Warren Buffett, Çin'deki büyüme endişeleri ile Ukrayna'daki siyasi gerilimin varlık satmak için bir neden olmadığını söyledi

Yatırım gurusu Warren Buffett, Çin ve Ukrayna'ya yönelik endişelere dair değerlendirmede bulundu. CNBC'ye konuşan Buffett, Çin'in büyümesinin hız keseceği yönündeki endişelerin ve Ukrayna'da süren jeopolitik tansiyonun varlık satımı yapmak için gerekçe olmadığını söyledi. "Bunlar piyasa açısından bakıldığında satış için geçerli mazaretler değil" diyen Buffett, "Önümüzdeki 20 yıl içerisinde çeşitlendirilmiş hisse gruplarından gelecek paranın ciddi şekilde artacağına bahse girerim. Manşetler bu durumun üzerinde fazla etkili olmayacaktır" şeklinde konuştu.

EKONOMİNİN KRİZLE İLGİSİ YOK

Buffett, şu anki ekonominin 2008 benzeri yeni bir finansal krizle "uzaktan yakından ilgisi olmadığını" söyledi ve küresel hisse piyasalarında meydana gelebilecek yüzde 50'lik bir değer kaybının kendini çok şaşırtacağını ifade etti.

BITCOIN BİR SERAP

Ünlü yatırımcı sanal para Bitcoin'i ise çölde görülen bir serapa benzetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kandırmaca yapıyor 17 Mart 2014 13:29

    hem öyle derken %50 düzeltmeye de şaşırmam diyor ihtiyar bunadı galiba,gel gel yapıp kağıtlarını dünyada boşaltmıyorsa bu işi bilmiyorum.

  • kazım17 Mart 2014 12:34

    adam gerçek bir yatırımcı.20 yıl bekleyeceğini söylüyor.biz de başarabilsek kimseye yem olmazdık.