E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBoynukalın'dan adaylık açıklaması---

Boynukalın'dan adaylık açıklaması

Boynukalın'dan adaylık açıklaması
18 Eylül 2015 - 21:31 borsagundem.com

AK Parti'den 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmeyen isimlerden olan Abdurrahim Boynukalın aday gösterilmemesiyle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı

Boynukalın, "Bütün enerjimi gençlik siyasetine yoğunlaştırmak adına; önceden de istişare ettiğimiz üzere Başbakanımızdan affımı istedim" dedi.

Başbakan Davutoğlu'ndan "affını istediğini" yazan Boynukalın Twitter hesabından şu açıklamaları yaptı:

"Listemiz vatana, millete hayırlı olsun. Bu kadrolarla 1 Kasım seçiminde tarih yazmak için haydi bismillah. Tecrübeyi ve dinamizmi harmanlayan listemizden dolayı Başbakanımıza ve üst kuruldaki bütün isimlere sonsuz teşekkürler. Merak edenlere: Aday adayı değildim. Parlamentoda temsil makamında olmak da, gençlik kollarında ter dökmek de çok ulvi görevler. Bütün enerjimi gençlik siyasetine yoğunlaştırmak adına; önceden de istişare ettiğimiz üzere Başbakanımızdan affımı istedim."

Boynukalın son günlerde Hürriyet gazetesine saldırılarda gündeme gelmiş, gazete önündeki bir protestoya katılmıştı. Protesto sırasında, HDP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan için söylediği "Seni Başkan yaptırmayacağız" sloganına karşılık, "Seçimden sonra ne çıkarsa çıksın seni Başkan yaptıracağız" demişti. Boynukalın'ın sosyal medyada dolaşan bir de video kaydı vardı. Bu kayıtta Boynukalın bazı Hürriyet yazarları için, "Hatamız bunları zamanında dövmemek oldu" gibi ifadeler kullanmıştı.

Başbakan Davutoğlu, Boynukalın'ın bu ifadelerini doğru görmediğini söylemiş, "Ama bu da böyle bir kasıtla söylenmiş ifadeler değil. Biraz daha gençler arasındaki bir dost ortamında ifade edilmiş hususlar. Kendisiyle de konuştum. Bu veya bunun gibi ifadeler için hepimizin önem göstermesi gereken hususlar var. Bunu genelleştirmek doğru değil. Ayaküstü söylenen ifadelerden genel bir zihniyet çıkarmak doğru değil. Bizi en çok eleştiren medya organları da olsa destekleyenler de olsa onların güvenliğini sağlamak hükümetin görevi. Tahrik unsuru oluşturmamak kaydıyla her görüş beyan edilebilir" diye de eklemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • siyasetde lider olmak kolay deği18 Eylül 2015 22:16

    sermaye araçlarında ilk kural her daim üretime dayalı ekonomi ve kalkınma politikalarına destekden yana olup akabinde huzur istikrar ve istihdamdan yana bilgi ve tecrübeye dayalı yatırım..piskoloji,algı yada hırs lara dayalı girişimlerin hepsi yatırımcının kendine zarar.ya bilgye dayalı aklını kullanacaksın yada aptalık baz alındığında bilgisizliğin mantığını..