E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBoyner'in gizli projesi Phoenix!---

Boyner'in gizli projesi Phoenix!

Boyner'in gizli projesi Phoenix!
17 Ocak 2016 - 09:38 borsagundem.com

Hürriyet Gazetesi yazarı Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Boyner'in yeni mağaza projesi Phoenix için hazırlık yaptığını yazdı.

Boyner Grup, Türkiye’de mağazacılığın eskilerinden. Çarşı mağazalarıyla başladı. Yeni Karamürsel Mağazaları, Beymen, Boyner gibi markalarla, bugün farklı konseptlerde ilerliyor.

Yakın zaman için yine iddialı bir projenin gündemde olduğunu duydum. Aldığım bilgiye göre durum şöyle:
Türkiye’de mağazacılığa yeni bir boyut getirecek kod adı Phoenix olan projenin ilk mağazası Eylül 2016’da Akmerkez’de açılacak. Marka henüz tescil edilmediği için, proje şimdilik kod adıyla yürüyor...

Uzun zamandır üzerinde çalışılan ‘department store’ markasının tasarımı yurt dışı ve yurt içinden 3 farklı mimari grup tarafından yapılıyor. Yeni mağaza, 4 katta ve yaklaşık 7 bin metrekare alanda hizmet verecek.

Konsept, yaşam ve sokaktan ilham alacak ve farklı bir mimari, farklı bir servis anlayışı ve teknolojik yenilikler içeriyor. 
Çok farklı segmentlerden dünyanın önde gelen markaları ve Türk markaları, “ulaşılabilir moda anlayışıyla” aynı ortamda sunulacak.
Çok geniş bir kitleye hitap edecek bu yeni mağazanın markaları da kendi farklı kategori ve segmentlerden. Bu markalardan bazıları şunlar: 
Free People, Tods, Reiss, Lands End, Stella McCartney, The Kooples, Etro, All Saints, Hugo by Hugo Boss, New Balance, Citizens of Humanity, Vince Camuto, Kurt Geiger, Tory Burch, Alexander Wang, Nike, Rebecca Minkoff, Coach, Mansur Gavriel, Lauren by Ralph Lauren, Carharrt.
Türk markalara baktığımızda, Beymen, Network, Beymen Club dışında, kadın kategorisinde Türk tasarımcılara ayrılmış özel bir alanda, dönüşümlü olarak 5 genç Türk tasarımcının koleksiyonları da sunulacak.
Boyner logosunda da yaptığı değişiklikle de yenilikçiliğe dikkat çekiyor. İzleyip göreceğiz!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hidayet19 Ocak 2016 19:02

    nuhuscüzdanlarınıdeişseleriyiolur

  • adı coni18 Ocak 2016 11:14

    adı coni olunca markaların fiyat ayrıştırması yapmanız mümkün değil. Kar marjını istediği gibi belirliyor.

  • kemal17 Ocak 2016 18:47

    önce borsa kotundan cıkıyoz de sonra bu proje bızım borsamız gıbısı yok

  • Bika17 Ocak 2016 15:08

    Türk markası olduğu söyleniyor, nitekim Türkçe isimler kullanılmıyor.

  • bizimkiler tekstilde çok iyi17 Ocak 2016 13:26

    yabancı markaları da biliyoruz türk ürünleri emin olun çoğu dünya markasından iyidir. Çinde üretiliyor zaten. Örneğin beymen, que, network, ramsey, fc plus, sateen, mustang vs daha bir yığın markamız çok iyi, yabancıda aramayalım herşeyi. ben kendi üretim mallarımızdan almaya gayret gösteriyorum, yerli malına destek verelim