E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa Okulu Nisan'da Berlin'de---

Borsa Okulu Nisan'da Berlin'de

Borsa Okulu Nisan'da Berlin'de
18 Mart 2014 - 06:46 borsagundem.com

GMG-Bahçeşehir Üniveritesi-SPYD işbirliği ile faaliyete geçen Türkiye'nin ilk ve tek Borsa Okulu yurt dışındaki Türk yatırımcılara eğitim verecek

Günümüzde hangi meslek grubunda olursanız olun, tasarruf etmek durumundasınız. Diğer taraftan tasarruf ederken birikimlerinizi en verimli alanlara yönlendirmek için bir takım arayışlar içerisine girmek durumundasınız. Çağımızda teknolojinin de süratle gelişmesi ile beraber yatırım alanları da bundan nasibini almaktadır. Yaşadığınız ülkeler dışında da birikimlerinizi değerlendirirken, son derece geniş bir yelpaze karşınıza çıkar. Tam da bu noktada her bireyin risk getiri tercihleri önem kazanır. Bireylerin risk getiri tercihlerinin belirlenmesi ve sonrasında doğru yatırım araçlarının seçimi amacına hizmet etmek gayesiyle, Bahçeşehir Üniversitesi, Gündem Medya Grubu ve Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) işbirliğinde Türkiye’de faaliyetlerine başlayan Borsa Okulu hızla eğitimlerine devam etmektedir.

TÜRK VATANDAŞLARIYLA BULUŞUYOR

Eğitim sonuç odaklı olarak, sektörün deneyimli isimleri tarafından teori ve pratiğin harmanlanmış hali ile katılımcılara katma değer yaratmayı hedeflemiştir.
Türkiye’de yoğun ilgi gören Borsa Okulu, Nisan 2014'te Almanya’nın başkenti Berlin’de Türk vatandaşlarının karşısına çıkıyor. Almanya’da yaşayan Türklerin tasarruflarını, gerek Türk finansal piyasalarında, gerekse uluslararası finansal piyasalarda bilinçli bir şekilde değerlendirmeleri için gerekli donanımı sağlamak amacını taşıyor.
Borsa/sermaye piyasalarına ilgi duyan ve birikimlerini değerlendirmek isteyenler, kariyer planlamasında ilgili piyasalara yer veren; öğrenciler, ev hanımları, serbest meslek erbapları, ücretli çalışanlar, orta ve küçük ölçekli tasarruf sahipleri, bu borsa “Oyun mu, yatırım mı?" sorusuna cevap arayanlar, SPYD Başkanı Arif Ünver, Türev Piyasalar ve Foreks Uzmanı Levent Kerik ve Mali Tahlil Uzmanı D. Ali Yaz’dan finansal piyasaların tüm detaylarını öğrenme fırsatını yakalayacaklar.

BORSA OKULU ALMAN FEDERAL MECLİSİ'NDE

Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Bahçeşehir Üniversitesi yerleşkesinde dört gün sürecek, 22-23-24-25 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek olan eğitimin ardından katılımcılar, Türk kökenli Milletvekili Özcan Mutlu tarafından Alman Federal Meclisi'nde kabul edilerek Alman siyaseti hakkında bilgi sahibi de olabilecekler.
Eğitime katılmak için iletişim ve tarih bilgileri;
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 43211234...18 Mart 2014 12:14

    Ya TÜRKİYEDE Borsa HAP gibi yutulup öğrenildi.Şimdi sıra yurt dışınd haaa.Yapmayın ya.Manüpilasyon cenneti olmuş bizim borsa.