E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul sürekli uyarıyor, aracı kurumlardan ses yok---

Borsa İstanbul sürekli uyarıyor, aracı kurumlardan ses yok

Borsa İstanbul sürekli uyarıyor, aracı kurumlardan ses yok
02 Nisan 2019 - 14:12 borsagundem.com

Analiz Faktoring’in imza attığı 125 milyonluk ‘tahvil krizi’nin üzerinden 4 ay geçti. Darboğaz aşıldı mı, ödemeler yapılacak mı, kimse bilmiyor. Borsa İstanbul şirketi uyardı ama iki aracı kurum hiç konuşmuyor!

2018’in sonlarında Finansgundem.com’un ortaya çıkardığı ve yatırımcı dünyasında çok konuşulan Analiz Faktoring’deki tahvil krizinde, aylar sonra yeni bir gelişme yaşandı. Ancak bu gelişme ‘mağdur’ olan tasarruf sahiplerinin beklediği gibi ‘paralar ödeniyor’ haberi değil. Tam aksine,  ödeme yükümlülüğünün yerine getirilememesi üzerine Borsa İstanbul’un şirkete yaptığı uyarı.

Ancak burada dikkat çeken önemli bir nokta var ki bu da, Borsa İstanbul ‘uyarı’ mekanizmasını sürekli kullanarak piyasaların huzurunu kaçıran bu tür skandallara karşı sessiz kalmazken, ihraçlara imzasını atan aracı kurumların ısrarla susmaları…

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa04 Nisan 2019 17:44

    Paramı kaldı neyle ödesinler alanlar nalları dikti sahipleri soğuksu içsin

  • Turgut04 Nisan 2019 10:50

    Yine mi insanların parasını çaldılar

  • KILIÇ03 Nisan 2019 08:18

     SPK IEYHO SERMAYE KAYBINA UGRADIGI İÇİN UYARMIŞ ANCAK YÖNETİM IEYHO BİST YÜZE ALMIŞ ÇOK ÇELİŞKİLİ ANORMAL BİR YÖNETİM ANLAYIŞI VAR. 

  • ender03 Nisan 2019 08:06

    Bist can çekişiyor,,100 bin tl sermayeli şirket var borsada,,sermaye artışları şirketlerin isteğine bırakılmamalı,,manipilatörlerin oyuncağı olmaktan kurtarılmalı bist.

  • GENGHIS02 Nisan 2019 18:49

    ORTAKLARI YURTDIŞINA KAÇMIŞ PARALAR İÇ EDİLMİŞ DURUMDA. BİST FİRMAYI UYARMIŞMIŞ. :) DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN HESABI :)