E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa bugün nasıl bir seyir izleyecek?---

Borsa bugün nasıl bir seyir izleyecek?

Borsa bugün nasıl bir seyir izleyecek?
06 Nisan 2022 - 08:33 borsagundem.com

Borsada hisselerin yarısından fazlası yükselişe katıldı.

BORSAGUNDEM.COM

Borsada hisselerin yarısından fazlası yükselişe katılıyor. Endeksin güçlü bir seyir gösterebilmesi için endeks hisselerindeki hareket devam etmeli.

BIST 100 endeksi 2326 seviyesinde. Günlük olarak artan hisse sayısı 54; azalan hisse sayısı 41, değişmeyen Hisse sayısı 5 tane. Toplam işlem hacmi ise 62.6 milyar TL.  

Endeksin ortalamaları, destek ve dirençleri

Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler

 

Günün önemli şirket haberleri 06/04/2022

 

Açığa satışta artış var

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)06 Nisan 2022 12:02

    En önemli sorular bence. 1- Yabancı hangi ülkeleri nasıl portföye ekliyor ?.  2 - Yabancılar hengi global derecelendirme kurumlarının notlarında yaa ben bu ulkeye yatırım yaparım diye yönelniyor?  3 - reel yatırımlarda global derecelendirme şirket raporları ne kadar önemli ? reel yatırımlarda derecelendirme kurum notuna bakılıyor mu ?. Yabancı gerçekten hukuk sistemine ve ülke notunu inceleyerek mi ilgili yatırımlarını x ülkeye yapıyor ? yani ben x abd kıdemli yatırımcıyım, harika harika Nebatinin muhabbetine bayıldım ve Türkiye ye gelicem amaaaaaaaaa, kurumum ne diyor? o ulke notu prensiplerime uymuyor, değişen ekonomi kuralları prensiplerime uymuyor, yatırım yapmak için hukuk ve ab uyum sureci önemli. vb. vb. yanı kurumların prensipleri, yabancı aracı kurumların olmazsa olmazı nedir? Nebati gel dedi gelebilirlermi? yoksa koşulları sağlamasımı lazım ulkemizin ? global koşulları ? yok spk lisansı alıp tv lere gitmem laızm benim :D 

  • Mucise Reis ;)06 Nisan 2022 11:57

    Şuan tek ve en büyük problemler ... 1 - Dünya global yatırım kurumları ve yabancı yatırımcıların talepleri. 2 -Belirsizliğini sürdüren ekonomik program ortada hala yok 3- Eriyen TL, Kontrol edilemeyen kendi halinde enflasyon. 4- kasası boşalmış usd leri satılmış devlet kasamız...Bu sorunlar ve  85 milyonluk bir ülkede.... Peki nasıl çözücez ? Kim çözecek ? . Çözüm üretmesi gerekenler, geziden tut, 15 temmuza, temmuzdan ukrayna savaşına, suriye esadına, israilden libyaya , kktc den, rusya ilişkileri, dunya enflasyonu, enerjı sorunu, yüzlerce yazarım :D Devlet yönetmek her koşula hazır dimdik duran çözüm merci demek. Her olay seni neden etkiliyor? hazırlık yapamıyormusun ? Hep bir şeyler olacak. olan her şeyde milletin boğazından mı keseceksin ? :D . Çözüm üretemeyenler bence kendi içinde bir iyileşme yapmalı. Ne olsa bizim ekmeğimize etki ediyor.