E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorfin’de Teknik Analiz eğitim sayısı 19’a yükseldi---

Borfin’de Teknik Analiz eğitim sayısı 19’a yükseldi

Borfin’de Teknik Analiz eğitim sayısı 19’a yükseldi
13 Ekim 2017 - 18:05 borsagundem.com

Tüm Teknik Analiz eğitimleri kısa süre için %30 indirim fırsatıyla!

Borsa, Finans ve Ekonomi e-Eğitimlerinde sektör lideri Borfin, Teknik Analiz denilince ilk akla gelen dört eğitmenin, 17 farklı konuda 19 teknik analiz eğitimini internet üzerinden kullanıcılarına sunuyor.

Piyasalarda kullanılan analiz yöntemlerinden birisi olan Teknik Analiz yöntemi, geçmiş hisse fiyatlarından geleceğe ilişkin tahminlerde bulunmayı varsayan bir analiz yöntemidir. Kısa dönem alış-satış stratejilerini kapsar.

TEKNİK ANALİZ EĞİTİMLERİ İÇİN DOĞRU ADRES!

Zengin içerikleri ile tüm kullanıcılara hitap eden eğitimler, ufkunuzu açacak. Mum grafiklerle teknik analiz, Pivot noktası, Fibonacci oranları ve katsayıları eğitimleri dahil olmak üzere 13 eğitim, Ahmet Mergen’den. Dr. Yaşar Erdinç'in Teknik analiz başlangıç ve geliştirme eğitiminde; temel strateji ve noktaları bulabilirsiniz. Fuat Akman’dan temel orta ve ileri düzeyde dört eğitim bulunuyor. Zeynep Candan Aktaş, Teknik Analize Giriş Eğitimi ile sizlere başlangıç seviyesine temel bilgileri aktarırken, uygulamaya yönelik pratik içerikler sunuyor.

Kapsamlı ve detaylı bir içeriğe sahip olan Teknik Analiz eğitimlerimizde, Active Charts Pro teknik analiz programını kullanarak, uygulama ve pratik yapma imkânı bulacaksınız. Ekim ayının sonuna kadar tüm teknik analiz eğitimlerinde yüzde 30 indirim uyguluyor.

Eğitimler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için www.borfin.com.tr adresinden veya 0212 644 2020 hat üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Tablonun büyük hali için buraya tıklayabilirsiniz...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)