E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBoğaziçi Köprüsü'nde büyük çatışma---

Boğaziçi Köprüsü'nde büyük çatışma

Boğaziçi Köprüsü'nde büyük çatışma
15 Temmuz 2016 - 22:19 borsagundem.com

Boğaziçi Köprüsü'ne girişe bir durak uzaktaki Burhaniye mevkiinde silah sesleri duyuldu. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş yönü jandarma tarafından trafiğe kapatıldı.

BORSAGUNDEM.COM / ÖZEL

İSTANBUL'DA SON DAKİKA...

Boğaziçi Köprüsü silah sesleriyle sarsıldı. Metrobüsler Burhaniye'de durduruldu. Yolcular etrafın jandarma özel harekat timleriyle dolu olduğunu en az yarım saattir silah sesi duyduklarını söyledi. Metrobüslerin içine çöken yolcular çatışma esnasında büyük korku yaşadı. Şu an itibaryla metrosüsler aynı hattan geri dönmeye başladı..

İKİ KÖPRÜ DE KAPATILDI

İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş yönü jandarma tarafından trafiğe kapatıldı. İki köprünün üzerinde de askeri bir hareketlilik olduğu bildirildi. Yolun kapatılması sonucu trafik durma noktasına geldi.

ANKARA'DA SİLAH SESLERİ

Reuters Haber Ajansı'nın aktardığına göre Başkent Ankara'da silah sesleri duyuldu. Helikopter ve jetler başkent üzerinden alçak uçuş yapıyor...
İHA Haber ajansının haberine göre ise Genelkurmay Başkanlığı etrafında hareketli saatler yaşanıyor. Genelkurmay Başkanlığı önüne çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edilirken, savaş uçaklarının da uçuş yaptığı görüldü. 
Öte yandan DHA kameralarına yansıyan görüntülerde Boğaziçi Köprüsü'nde tankların yürüdüğü görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)