E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBofA: Yatırımcılar tahvil ve altına fonlarına yöneldi---

BofA: Yatırımcılar tahvil ve altına fonlarına yöneldi

BofA: Yatırımcılar tahvil ve altına fonlarına yöneldi
27 Ekim 2023 - 12:46 borsagundem.com

Bank of America'nın EPFR Global verilerinden derlediği rapora göre, küresel hisse senedi fonlarından sermaye çıkışı oldu, tahvil ve altına sermaye girişi yaşandı

Bank of America'nın EPFR Global verilerinden derlediği rapora göre, 25 Ekim haftasında küresel hisse senedi fonlarından 2,1 milyar dolarlık çıkış yaşandı.

Rapora göre, 25 Ekim haftasında enerji hisselerine sermaye girişi 2,4 milyar dolar ile Mart 2022'den bu yana görülen en yüksek seviyede gerçekleşirken, teknoloji hisselerine sermaye girişi de 2 milyar dolar ile son 8 haftanın en yüksek seviyesine çıktı.

25 Ekim haftasında nakit fonlar 29,2 milyar dolar çekerken, tahvil fonlarına 2,2 milyar dolar aktı. Altın fonlarına da 500 milyon Dolar giriş oldu.

Uzun vadeli Hazine fonlarına sermaye girişi 5,6 milyar dolar ile bugüne kadarki en yüksek seviyede gerçekleşti. Kısa vadeli Hazine kağıtlarına giriş yavaşladı.

Avrupa fonları 2 milyar dolar ile 33'ncü haftada da çıkış yaşadı.

S&P 500 endeksi yüzde 5 daha düşebilir

 

Borsada düşüş ne kadar derinleşebilir?

 

Borsalarda risk ve volatilite neden artıyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)