E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitMEX'ten Temmuz'da 500 milyon dolarlık çıkış oldu---

BitMEX'ten Temmuz'da 500 milyon dolarlık çıkış oldu

BitMEX'ten Temmuz'da 500 milyon dolarlık çıkış oldu
08 Ağustos 2019 - 16:14 borsagundem.com

Asya'nın tartışmalı kripto borsası BitMEX'ten Temmuz ayında 500 milyon dolar ile tüm zamanların en sert yatırımcı çıkışı gerçekleşti

Yatırımcılar Asya'ın popüler kripto para Borsası BitMEX'ten Temmuz ayında 500 milyon dolarlık Bitcoin çekti. TokenAnalyst tarafından takip edilen verilere göre platformdan tüm zamanların en sert aylık çıkışı gerçekleşmiş oldu.

Eski Citigroup Inc. türev ürün traderı Arthur Hayes tarafından yönetilen Hong Kong merkezli platform, Asya'da düşük miktarlarla büyük pozisyonlar alınmasına olanak vermesiyle ünlü.

Ayrıca BitMEX, para aklamanın önüne geçilmesi için tasarlanmış düzenlemelerin etrafından dolandığı iddiasıyla Nouriel Roubini gibi isimlerin eleştirilerine konu olmuştu.

Bloomberg'ün Temmuz ayındaki bir haberinde ABD'li düzenleyici kurum Emtia Vadeli İşlem Komisyonu'nun (CFTC) platform hakkında inceleme başlattığı belirtilmişti.

BitMEX ise fon çıkışını önemsemiyor. Tüm zamanların “en iyi” çeyreğini kaydettiğini işaret eden kripto para borsası, Haziran ve Temmuz aylarının sırasıyla 5.28 milyar dolar ve 5.006 milyar dolar ile ortalama günlük işlem hacmi açısından en iyi aylar olduğunu belirtiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)