E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin’de sert düşüş!---

Bitcoin’de sert düşüş!

Bitcoin’de sert düşüş!
18 Ağustos 2023 - 07:31 borsagundem.com

Bitcoin, dün geç saatlerde aniden yüzde 9'a kadar düştü. Düşüş, WSJ'nin SpaceX'in 2022 ve 2021'de Bitcoin varlıklarının değerini toplam 373 milyon dolar olarak kaydettiğini ve uzay yolculuğu şirketinin sattığını bildirmesinden birkaç saat sonra geldi

Bitcoin dün akşam keskin bir şekilde yüzde 9'a kadar düşerek 26 bin doların biraz üzerini gördü. Coin Metrics verilerine göre, kripto para birimi en son yüzde 8'den fazla bir düşüşü yansıtan 26.593,68 dolardan işlem gördü.

Bitcoin'deki düşüş, The Wall Street Journal'ın Elon Musk tarafından yönetilen SpaceX'in 2022 ve 2021'de Bitcoin varlıklarının değerini toplam 373 milyon dolar olarak kaydettiğini ve uzay yolculuğu şirketinin sattığını bildirmesinden birkaç saat sonra geldi.

Bitwise Asset Management'ta bir araştırmacı olan Ryan Rasmussen, CNBC'ye verdiği demeçte, "Bu, bitcoin tarihinde gördüğümüz en acımasız dakika dakika satışlardan biri. Mevcut spekülasyon, bunun Elon Musk / SpaceX odaklı bir satış olduğu yönünde” dedi. (BloombergHT)

Asya borsaları, Japonya enflasyon verileri ile düşüşe geçti

 

Elon Musk’ın tweet’leri kripto piyasasını nasıl etkiliyor?

 

Elon Musk: Türkiye'nin bize gönderdiği talebi yayınlayacağız

 

Elon Musk, bir günde 10 milyar dolar kazandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :D?18 Ağustos 2023 07:49

    çok şükür bu piyasaya hiç girmedim ancak eğer ki girmiş olsaydım, sevgili (!) Elon abimizin annesi ve kendisi başta olmak üzere tüm yakın çevresinin ruhaniyetlerine dualar eder methiyeler dizerdim :)