E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de 50.000 dolar beklentisi---

Bitcoin'de 50.000 dolar beklentisi

Bitcoin'de 50.000 dolar beklentisi
29 Ocak 2024 - 10:15 borsagundem.com

10x Research'ten Thielen, Bitcoin'in ilk çeyrek sonuna kadar 50.000 doların üzerine çıkmasını bekliyor

10x Research'ten Markus Thielen, Bitcoin'in 5. dalga itici hareketinin başladığını ve fiyatların ilk çeyreğin sonuna kadar 50.000 $'ın üzerine çıkabileceğini söyledi ve son geri çekilmeyi doğru bir şekilde tahmin etti.

Bitcoin'in son dönemde 38.000 $'a düşmesini doğru tahmin eden analist, şimdi 43.000 $'ın üzerindeki seviyeleri kripto para biriminde yeni yükseliş bahisleri almak için uygun görüyor.

10x Research'ün Kurucusu Markus Thielen,"Tersine dönüş göstergeleri ticarete elverişli bir dip seviyenin söz konusu olduğunu gösterirken, uzun pozisyonlara odaklanmalıyız. Risk yönetimi perspektifinden bakıldığında, bitcoin 43.000 $'ın üzerine çıktığında uzun pozisyonlara yeniden girmeliyiz" dedi.

Thielen'in yükseliş görüşü, fiyatların basit kalıplardan ziyade dalgalar halinde hareket ettiğini ve gelecekteki hareketlerin tekrarlayan dalga modelini gözlemleyerek tahmin edilebileceğini varsayan Elliot Dalga teorisine dayanmakta.

BlackRock, Bitcoin ETF'sinde zirveye oturdu

 

Bitcoin ETF'ler diğer ETF'lerin yakın takibinde

 

Bitcoin’in büyüsü bozuldu mu?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir01 Şubat 2024 12:21

    öyle bir kumar masasıki bu masa, pokerden kazanmak daha kolaydır sanırım, tezgah çok büyük, para kazanmayı neredeyse imkansız hale getirmişler, nerden alırsan al elinde kalıyor altlar, ne alırsan al pump görmek hayal görmek gibi, sistem sadece cep boşaltmak üzerine inşa edilmiş, algoritmalar sadece milletin para kazananamaması için yazılmış, burda para kazanmak hiç mümkün görünmüyor. BTC yukarı altlar aşağı, BTC aşağı hepsi aşağı. bu piyasadan birşey olmaz artık, sadece altın kural şu " BTC ye giren para BTC de kalır. asla dışarı çıkmaz"sonunda kasanın olur.

  • Mucise Reis : )29 Ocak 2024 10:53

    Bu abd savaş tamtam sesleri etkiledi malum. iran mı saldırdı, abd irana mı roket atacak bi tkaç tane gibi.. gevşem eolurmu bilinmez. ama bu etf ler, sornasında bankaların fonlara katılması, derken saklama ve kullanım işlemlerind ekullanması... mesela globalde bir x kripto en ucuz biçimde banka sigorta destekli eft gonderse, bu alt yapı kullanılsa? garanti para hizmeti verilse.. ne kada rucu zolur transferler hemde anlık dimi.. neden olmasın? noter hizmetleri tastik hizmetleri.. golabl eğliyet ağları hizmetleri.... malum devlet sistemleri hacklenıyor bugun  bi rçok devletın vatandaşlık bilgileri satılıyor, pekı krıpto ile şifreleme teknığı kullanılsa işlemlerde ? bu engellenebılır mı? yazılım önemli. gelecekte bu yönde . ülkeler hazır kurulan sistemleri yada ortkalık satın alma ile özel firmalar anlaşmalar ile özel güvenlik kriptolama sistemleri kullanabilir...ama tek bildiği vergi alacammm derse olma zo iş.