E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin '100 bin dolar olacak' tahmini---

Bitcoin '100 bin dolar olacak' tahmini

Bitcoin '100 bin dolar olacak' tahmini
14 Aralık 2023 - 08:10 borsagundem.com

Standard Chartered, ETF onayının fiyat yükselişini etkileyeceğini belirterek, Bitcoin'in 2024 yılında 100 bin doları doları görebileceğini tahmin ediyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin, yılbaşına yaklaşırken güçlü fiyat artışları yaşarken, önde gelen kripto para biriminin 2024 sonunda mevcut seviyelerden iki katından fazla artarak başka bir büyük yükselişe hazır olabileceğini tahmin eden bir banka var.

Bitcoin'in kaderi, ekim ayı başlarında ABD'de ilk Bitcoin spot borsa yatırım fonu (ETF)'nun onaylanacağına dair artan beklentilerle değişmeye başladı. Standard Chartered'da FX ve dijital varlıklar araştırma başkanı Geoff Kendrick, uzun süredir beklenen Bitcoin ETF'nin nihai onayının fiyatlarda başka bir artışı tetikleyebileceğini söyledi.

100 bin dolar beklentisi

İyimser tahminler, Bitcoin fiyatlarının eylül ayındaki 25.000 dolarlık dip noktasından iki katından fazla artmasıyla geliyor. Dijital para birimi son olarak 43.000 doların hemen altında işlem gördü.

Kendrick, 2024 öngörüsünde, bitcoin fiyatlarının gelecek yıl 100.000 dolara çıkması beklentisini yineledi.

Analistler raporda, "2024 yılının 1. çeyreğinde hem BTC hem de ETH için bir dizi spot ETF'nin onaylanacağını düşünüyoruz. Bu da kurumsal yatırıma giden yolu açacak. Artık yarılanmadan önce daha fazla fiyat artışı gerçekleşeceğini bekliyoruz, özellikle ABD'de spot ETF'lerin daha erken beklenenden daha erken piyasaya sürülmesiyle. Bu, 100.000 dolarlık seviyenin 2024 sonundan önce yakalanma olasılığı olduğunu gösteriyor" diye eklediler.

Dünyanın ilk Bitcoin tahvilleri onaylandı

 

Bitcoin’de abartılı tahminler yeniden devrede

 

Bitcoin rallisinde neler oluyor? 5 soru 5 cevap

 

Bitcoin, aylar sonra ilk kez 40 bin doları gördü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)