E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBİST'ten HURGZ hisselerinde bir şirket ve bir yatırımcıya tedbir---

BİST'ten HURGZ hisselerinde bir şirket ve bir yatırımcıya tedbir

BİST'ten HURGZ hisselerinde bir şirket ve bir yatırımcıya tedbir
19 Kasım 2019 - 07:22 borsagundem.com

BİST, HURGZ hisselerindeki emir ve işlemleri nedeniyle, Akdere İnşaat ve Hakan Bahadır'a 1 ay süreyle tedbir getirdi

Borsa İstanbul yönetimi, BIST Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin ilgili maddesi kapsamında Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. (HURGZ) hisselerinde bir şirket ve bir kişiye tedbir uygulanmasına karar verdi.

BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, HURGZ hisselerindeki emir ve işlemleri nedeniyle Akdere İnşaat Turizm Tekstil isimli şirket ve Hakan Bahadır isimli yatırımcıya, 19 Kasım 2019 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacak.

Açıklamada ayrıca, söz konusu tedbirlerin uygulanacağı son tarihin 18 Aralık 2019 olduğu kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selahattin kara19 Kasım 2019 11:59

    ZOREN  neden  yükselmiyor  zarar  da  açıklamıyor  neden  yükselmiyor  çok  uzun  zamandır  böyle  elinsaf  artık  bu  kadarda  olmaz  her  şeyin  bir  sabrı var

  • can19 Kasım 2019 11:05

    kalkınma bankası hub oylumu7 manipülasyonu yapanı acıklayın torpil yapmayın kalkınma bankasında kim köşe döndü hangi bürokrat acıklayın

  • Selahattin Ölmez19 Kasım 2019 10:12

    şirket 2018 de 370 milyon tl kar şimdi 73 milyon tl zarar bir haber ile tavan tavan.nasıl oluyor satılacakmış satılsa ne olur satılmasa ne olur bu zarar nasıl çıkacak.yuh be.

  • Uğur19 Kasım 2019 08:43

    Tskb sıra sende