E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBİST'de baskı devam ediyor---

BİST'de baskı devam ediyor

BİST'de baskı devam ediyor
10 Temmuz 2013 - 09:08 borsagundem.com

Piyasalar Fed'in açıklamalarına odaklandı. Her ne kadar Bernanke'nin açıklamalarının olumlu etkilemesi beklese de piyasalarda baskı devam ediyor

"Endekste 70000 desteğini kritik seviye olarak izlemeye devam ediyoruz. Endeks bu seviye üzerinde tutundukça pozisyonlar korunabilir. Endeksin 70000 desteğini kırması durumunda ise satış yapmakta fayda var. Oluşabilecek tepkilerde 73200 direncini izliyoruz. Endeksin bu seviyeyi geçmekte başarılı olamadığını izledik. Bu durum 70000 seviyesine doğru baskının devam etmesine neden olabilir. Endekste toparlanmanın güçlenmesi için kur ve faizdeki hareketlerin sakinleşmesi gerekiyor. Gösterge faiz dün teknik olarak %9.20 direncine yönelmiş görülürken, USDTL nin ise bu sabah 1.94 seviyesinin altında seyrettiğini izliyoruz. Bu durum Endeks için olumlu etki gösterecektir ve Endekste yukarı yönlü bir açılış bekleyebiliriz. Piyasalar bu akşam FED tutanakları ve sonrasında Bernanke nin yapacağı açıklamalara odaklanmış durumda. Her ne kadar piyasalar Bernankenin konumasının piyasa dostu olacağı görüşünde olsa da, BIST endeksinde baskı devam etmekte.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)