E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBİST ve VİOP'da işlem saatleri değişti---

BİST ve VİOP'da işlem saatleri değişti

BİST ve VİOP'da işlem saatleri değişti
14 Kasım 2016 - 06:36 borsagundem.com

Yaz saati uygulamasının devamlı hale gelmesi ile Borsa İstanbul'un seans saatleri 14 Kasım 2016 Pazartesi'den itibaren değişti

Pay Piyasası'nda tam ve yarım iş günlerinde seanslar sabah açılışta saat 09:40'da emir toplama ile başlayacak, açılış seansı 09:55'de bitirilecek, sürekli işlemler saat 10:00'da başlatılacak, yarım iş günlerinde gün sonunda bir değişikliğe gidilmeyecek, tam iş günlerinde ise gün sonunda sürekli işlem son saati 17:30'dan 18:00'a çekilecek, kapanış ve tek fiyattan işlemler ise 18:00-18:10 saatleri arasında gerçekleştirilerek seans 18:10'da sona erdirilecek.
Vadeli İşlem ve Opsiyon Pisayası'nda tam iş günlerinde seans saatleri 09:30-18:15 arasında, yarım iş günlerinde Pay Vadeli İşlem ve Opsiyon sözleşmeleri için 09:30-12:40, Endeks Vadeli İşlem Sözleşmeleri için 09:30-12:45 olacak.

Pay Piyasası (PP) İşlem Saatleri
Yıldız Pazar, Ana Pazar, Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarı (KYÜYÜP), Gelişen İşletmeler Pazarı (GİP), Yakın İzleme Pazarı (YİP), Nitelikli Yatırımcı İşlem Pazarı (NYİP) ve Piyasa

Öncesi İşlem Platformu (PÖİP)
Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) İşlem Saatleri
Kesin Alım Satım Pazarı, Repo Ters Repo Pazarı, Menkul Kıymet Tercihli Repo Pazarı, Bankalararası Repo Ters Repo Pazarı, Nitelikli Yatırımcıya İhraç Pazarı, Pay Senedi Repo Pazarı, Uluslararası Tahvil Pazarı, Eurotahvil Pazarlıklı İşlemler Platformu ve Repo Karşılığı Menkul Kıymet Bildirimi.

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) İşlem Saatleri
Pay Vadeli İşlem ve Opsiyon Sözleşmeleri, Endeks Vadeli İşlem ve Opsiyon Sözleşmeleri ve Diğer Sözleşmeler

Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) İşlem Saatleri
Kıymetli Madenler Piyasası, Kıymetli Maden Teslimat Yükümlülükleri, Parasal Yükümlülükler, Ödünç İşlemleri Piyasası, Elmas ve Kıymetli Taş Piyasası.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)