E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBİST, bir hisse ve altı yatırımcıya tedbir getirdi---

BİST, bir hisse ve altı yatırımcıya tedbir getirdi

BİST, bir hisse ve altı yatırımcıya tedbir getirdi
08 Haziran 2021 - 18:34 borsagundem.com

Borsa İstanbul, Euro Kapital Yatırım Ortaklığı hisselerine ve hissedeki emir ve işlemleri nedeniyle 6 yatırımcıya tedbir kararı aldı

BORSAGUNDEM.COM

Borsa İstanbul, yapılan değerlendirmeler soncunda bir hisse ve altı yatırımcı hakkında önleyici tedbir uygulanmasına karar verdi.

Kararla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan bilgilere göre, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Euro Kapital Yatırım Ortaklığı (#EUKYO) payında 09/06/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" önleyici tedbiri uygulanacak.

Hissedeki 6 isme yaptırım

BİST ayrıca, EUKYO hissesindeki emir ve işlemleri nedeniyle Ufuk Oğul, Gültekin Yaman, Uğur Yaman, Necmettin Yaman, Mustafa Akın ve Murat Kaya isimli 6 yatırımcıya 09/06/2021 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacak.

Frigo-Pak Gıda hisseleri brüt takasa alındı

Borsa İstanbul'dan yatay kapanış

Yatırımcılar yeni borsa balonuna nasıl hazırlanmalı?

Kapalıçarşı'da külçe altın fiyatları 08/06/2021

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir09 Haziran 2021 17:30

    Emisyon skandalında eski ceo tazminat ödüyor. Bizde iktidarın kanatlarına girdin mi ne sorgulayan var, Ne yargılayan... Her sey güllük gülistanlık. Katlamalı maaşlar. Makamlar Son model arabalar. Ölüm yok nasıl olsa, kul hakkıda yok. İnsanların mağduriyetleri bu sistemde zenginin daha mutlu olmasını sağlıyor. Müthiş. Halkbank ceo ları mutlu, yatırımcılar çok daha mutlu.Yıllardır önlem planı yapılıp, yatırımcı ile paylaşılmaz mı?

  • Çetin....08 Haziran 2021 20:30

    Hiç kimse durdurmaz

  • Gerçek08 Haziran 2021 20:21

    Nugyo ceza yok herhalde ortaklar

  • Murat gelmez08 Haziran 2021 19:32

    Aydem hissesi arz fiatı 990 1 ay sonra düşerek 7 lere geldi bu soygunu kim durduracak?

  • Misafir09 Haziran 2021 17:37

    Soygun falan yok her şey mükemmel. Biz uyduruyoruz. Onların tek bildiği almasaydın. Alırken bize mi sordun? Borsayı bırak? Tepeden almıssın 5-10 sene beklersin vs. vs. vs. Allah sabır versin tüm terste kalan yatırımcılara..