E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBirleşmiş Milletler'de Filistin için acil toplantı kararı---

Birleşmiş Milletler'de Filistin için acil toplantı kararı

Birleşmiş Milletler'de Filistin için acil toplantı kararı
10 Mayıs 2021 - 00:45 borsagundem.com

BMGK, Doğu Kudüs'te artan gerginliği görüşmek için toplantı kararı aldı

Birleşmiş Miletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Doğu Kudüs'te artan gerginliği görüşmek üzere bugün toplanacak.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, BMGK, Doğu Kudüs'te Şeyh Cerrah Mahallesi'ndeki Filistinli ailelerin İsrailli yetkililerce zorla tahliyesinin ardından artan gerginliği, yerel saatle 09.00'da kapalı oturumda görüşecek.

İsrail polisinin 7 Mayıs'ta işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa, Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı ve Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinlilere plastik mermi ve ses bombalarıyla müdahalelerinde şimdiye kadar en az 205 kişi yaralandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cihad 10 Mayıs 2021 03:37

    Saint Vincent ve Grenadinler diyecek , İsrail yapma kardeşim , ayıp oluyor . Bitti. Nerede musluman ülkeler konseyi ? Henen tüm musluman ülke liderleri bir araya gelse , İsrail ürünlerine boykot , raftan indirme cezasından başlayarak askeri tehdide kadar ses getirecek bir nota verseler ? Bir daha yer mi ı el kadar devlete ? Haddi mi ? Hayır . Musluman Ülkelerin pisirikligi. Cihad illahi cephede olmaz . Masa da da olur. Nokta !

  • Berber Bekri 10 Mayıs 2021 02:57

    BM: çok kınıyoruz tüh kaka diyoruz acil kınıyoruz bunun için toplanmaya ne gerek var...sonuç bu yaptırım gücün yok o yok bu yok