E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBir yıldız daha Galatasaray'da ---

Bir yıldız daha Galatasaray'da

Bir yıldız daha Galatasaray'da
08 Eylül 2022 - 09:11 borsagundem.com

Galatasaray, Manchester United ile sözleşmesi sona eren Juan Mata'yı kadrosuna kattı.

Galatasaray Kulübü, son olarak Manchester United'ta forma giyen ve bonservisi elinde bulunan İspanyol futbolcu Juan Mata ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.


Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Juan Manuel Mata Garcia'nın kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Juan Mata kimdir?

Juan Mata, 28 Nisan 1988'de İspanya'da dünyaya geldi. Altyapı kariyerine 2000'de başlayan Mata, 2003'te Real Madrid altyapısına geçti. İspanyol futbolcu 2006'de Real Madrid B takımıyla profesyonel kariyerine başladı. Mata ardından Valencia, Chelsea ve Manchester United forma giydi. 2014 yılında Manchester United'a imza atan Mata, İngiliz ekibiyle 285 maça çıktı ve 51 gol kaydetti.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Mata savaşı!

 

Galatasaray, dünyaca ünlü yıldızla anlaştı

 

Galatasaray, Mauro Icardi için görüşmelere başladı

 

Galatasaray, Milot Rashica'nın transferini bitirdi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran08 Eylül 2022 11:17

    Ulan yeter zorla insanın ağzını bozduruyorsunuz!  Teknik direktör teknik heyet ne haltsa: yarın başarısızlıklar art arda gelmeye başladığı zaman bu  sönmüş yıldızların arkasına saklanamazsınız. Futbol takım oyunudur!  Çok çalışmak yılmadan çalışmak ve kollektif futbolu geliştirmek ile aylarca hatta yıllar alan çalışmanın sonucu gelen başarı başarıdır. Yoksa fevri tekil başarılara maymun gibi sevindirik olup taklit ve özenti içinde yaşamak yönlendirilen bir stad dolusu insan demektir.  Sabırla azimle çalışıp başarıyı kovalayan gençler ile bu işi ancak başarabilirsiniz. Yarın bu 2 maç sonra ortadan kaybolup gider Dünyanın  parasını da alır def olur gider.