E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBir kripto para borsasına daha erişilemiyor---

Bir kripto para borsasına daha erişilemiyor

Bir kripto para borsasına daha erişilemiyor
24 Nisan 2021 - 14:40 borsagundem.com

Kripto para borsasında çalkantılar devam ediyor. Geçtiğimiz gün yatırımcıları mağdur eden Thodex ve Vebitcoin’in ardından, geceden beri GoldexCo.in’e de erişim sağlanamıyor

Kripto para piyasasında bir şok daha yaşanıyor. Thodex dolandırıcılığının üzerinden saatler geçmişken, yatırımcılar için endişeli veren bir gelişme daha oldu.

Ön satışını gerçekleştiren GLDX Token için alım satım işlemleri durduruldu. Yatırımcılar paralarını geri alamazken, platforma erişim sağlanamamaya başladı.

Yatırımcılar sosyal medyada söz konusu kripto parayı tavsiye eden yüksek takipçili hesapları eleştiri yağmuruna tutuyor.

Kripto para alım satım platformu Goldexco.in konuyla ilgili internet sitesinde yayınladığı açıklamada, mükerrer işlemleri ve sistemsel problemleri neden göstererek giderici çalışmaların başlatıldığını ve herhangi bir kaybın söz konusu olmadığını bildirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
* 23.04.2021 Saat 19.20 de açılışını yaptığımız Gldx Token’in alım satımında siz değerli kullanıcılarımızın da şahit olduğu gibi sistemsel problem yaşanmıştır.

* Gece boyu yapılan incelemeler sonucu bazı hesaplar da mükerrer işlemler tespit edilmiştir. Hem piyasa yapıcı hem de piyasa alıcı tarafında her hangi bir hak kaybına sebep olmamak için 23.04.2021 saat 19.20 den itibaren yapılan tüm işlemler geri çevrilecektir.

Bu işlemler sadece Gldx Token için yapılacaktır. Diğer tüm alım satımlar aktiftir. Kullanıcılarımızın tüm varlıkları soğuk cüzdandadır. Her hangi bir kayıp söz konusu değildir.

* Dileyen kullanıcılarımızın talep etmeleri doğrultusunda yapmış oldukları yatırım miktarı taraflarına iade edilecektir. Sistemimiz de gerekli iyileştirmeler yapıldıktan sonra Gldx Token’in tekrar alım satıma açılacağını tüm kullanıcılarımıza bildiririz. Bizi takip etmeye devam edin.
Goldexco.in Ailesi.

Başsavcılıktan Thodex açıklaması

Kripto para borsası Bitay battı mı?

Thodex ve Vebitcoin mağdurları ne yapmalı?

Kripto Faruk'un babası konuştu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kürşad24 Nisan 2021 22:25

    Bu uyduruk vaziyetin adına " teknoloji " deniyor, tüm kavramları laftan ibaret. Üç beş bilirkişi de gerçekte olmayan bu kavramlara milleti inandırmak için orasını burasını yırtıyor.

  • Serkan24 Nisan 2021 18:57

    Dökülün teker teker ne de olsa her rüyanın Bi sonu var!

  • Forex24 Nisan 2021 16:45

    Kripto para borsası diye birşey yok lokal ve universal teknik ve yaldızlı kavramlarla pazarlandığı sanal sayıların (hava) sözde alınıp satıldığı kapalı soygun platformları var

  • Bokio kokio24 Nisan 2021 16:12

    Huhuuouhhaaaaa akp parti rejimi bu banker krizi eksikti oda oldu huhuohhhaaa tam karanlık devam ediyor 

  • VS24 Nisan 2021 16:04

    Mademki yatırım yapıcan,köy paranın bir miktarını sağlam hisseye sabret Garanti kazan, örneğin geçen yıl 1,80 Olan Kardemir şimdi 7 TL 8 TL olan Arçelik 33 TL 2 TL olan Petkim 6,5 TL vs.ne işin olur 50 bin TL'ye kurulmuş koyun şirketinle

  • Mehmet24 Nisan 2021 16:40

    Borsaya para yatırılır mi hiç? Bitcoin sayesinde 4 kat 5 kat 10 hatta 60 kat yapabilmek imkanı varken.. bitcoin milyarderleri cirit atarken. Iste beyle Erken köşe dönuculuk insanları dolandirma fırsatı veriyor.

  • Berber Bekri 24 Nisan 2021 14:59

    Kriptocular köşe dönücüler tatlı su kurnazları hop hop hoplatırlar sizler varoldukça bankerler tosunlar jetgiller Farukgiller bitgiller bitmez bedava peynir var lakin fare kapanında....

  • esnaf hayri24 Nisan 2021 14:58

    tüm coin zedelere geçmiş olsun diyorum.Allah yardımcıları olsun.