E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBinance’in Kurucusu Zhao: Finansal çöküş yolda---

Binance’in Kurucusu Zhao: Finansal çöküş yolda

Binance’in Kurucusu Zhao: Finansal çöküş yolda
11 Kasım 2022 - 21:46 borsagundem.com

Binance'in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, FTX'teki erimenin tam etkisinin henüz hissedilmediğini belirterek, "kademeli" kripto krizi ve finansal çöküş konusunda uyarıda bulundu

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in Kurucusu Changpeng Zhao, İngiltere merkezli Financial Times gazetesine verdiği röportajda, 1 trilyon dolarlık dijital varlık piyasasının 2008’deki finansal çöküşe benzer bir krizle karşı karşıya olduğunu aktardı.

FTX’teki sıkıntıların ardından gelecek haftalarda daha fazla şirketin başarısız olabileceğine dikkati çeken Zhao, rakip kripto borsası FTX’teki erimenin tam etkisinin henüz hissedilmediğini kaydetti.

Zhao, FTX’in düşüşüyle kademeli etkilerin görüleceğini belirterek, özellikle FTX ekosistemine yakın olanların olumsuz etkileneceğini ifade etti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik12 Kasım 2022 11:19

    Tarihin ilk ekonomi balonu lale çılgınlığı, son balonu da kripto çılgınlığı.

  • ALİ KODUŞ12 Kasım 2022 10:58

    piyasaların çökmesi için oldukca yükseklere ve zirvelere getirip ara ara mal yedirilmesi panik yaptırılmaması lazım.bende aynı görüşteyim.

  • Medet 12 Kasım 2022 08:27

    Bu kadar saçma sapan bir yatırım olurmu.Sanal ortamda üretilmiş,arz sınırı yok, herhangi bir üretimi veya, çalışanı olmayan haftada 3-5 tane yeni kripto piyasaya sürülen.Önüne gelen kripto çıkarmış 15-20 binli rakamlar söz konusu.Lunada kayıp 140 milyar dolar ne oldu.Milleti alıştırdılar paranın yok oluşuna

  • Batın12 Kasım 2022 08:08

    Alayınız batsada kurtulsa dünya bu kumardan koininize tüküreyim.

  • MELAHAT İZMİRLİ11 Kasım 2022 22:35

    keşke olsada keş nakitteyim alttan yine alsam.

  • Hamido12 Kasım 2022 10:17

    KEŞ olduğun Sözlerinden belli, ne bulursan çekiyorsun mu keş Melahat.