E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım helallik istedi---

Binali Yıldırım helallik istedi

Binali Yıldırım helallik istedi
20 Nisan 2018 - 17:34 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, son başbakan olarak vekillerden helallik istedi

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulu’na gelen erken seçim önergesi görüşmelerinde konuştu. Başbakan Yıldırım, "Bu seçimin zamansız olduğu gibi söylemlerin bir alt yapısı yoktur. Siyasi partiler her an seçime hazır olmak mecburiyetindedir. Gördüğümüz kadarıyla da zaten bu yönde bir hazırlık var. CHP’de adaylığını açıklayan açıklayana.Kemal Bey'e tavsiyem elini çabuk tutsun yoksa sıra kalmayacak.

İşte Yıldırım’ın konuşmasından satır başları:

Bugün karşınızda 65. Hükümetin başbakanı olmanın yanında Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakanı olarak da hitap etme onurunu yaşıyorum.

Bir kez erken seçim görüşülmeye başlandığında bunu ertelemenin kimseye faydası yoktur.
Bu yönde sayın Bahçeli’nin erken seçim ihtiyacını dile getirmesi ve ülkemizin baş başa kaldığı riskleri dikkate alarak bu yönde kararı sayın cumhurbaşkanımız 18 nisan tarihinde 24 haziran Pazar günü seçimin yapılması yönünde prensip kararımızı milletimize bildirmiştir.
Burada hepimizi düşen milletin önüne gitmek ve millete hesabımızı vermektir.

“KEMAL BEY’E TAVSİYEM ELİNİ ÇABUK TUTSUN”

Bu seçimin zamansız olduğu gibi söylemlerin bir alt yapısı yoktur. Siyasi partiler her an seçime hazır olmak mecburiyetindedir.
Gördüğümüz kadarıyla da zaten bu yönde bir hazırlık var. CHP’de adaylığını açıklayan açıklayana.
Kemal Bey'e tavsiyem elini çabuk tutsun yoksa sıra kalmayacak.

Son başbakan olarak belki gidip de gelmemek gelip de görmemek var. Birbirimize hakkımız geçmiştir. Hakkınızı helal edin.

“BİZİM ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır… Hayırlı uğurlu olsun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 20 Nisan 2018 21:46

    Yok ya yap et sonrada helallik iste. Yemezler. Ömrümü yedi muhafazakar yöneticiler. Hiçbirine helal etmiyorum ne gençliğimi yaşattılar ne emekliliğimi. Onlara oy verenlerede haram olsun

  • emekci20 Nisan 2018 20:56

    olmasın

  • Emre 20 Nisan 2018 20:55

    Ben vekil değilim oy ds vermedim ama Haram olsun sana ve diğerine geçen hakkım....

  • ramo20 Nisan 2018 20:39

    yok öyle bir dünya

  • Ne helâli 20 Nisan 2018 19:24

    Düşük profilli başbakan olarak tarihe geçecek

  • mali20 Nisan 2018 19:14

    Bürokrat olmak, içtenlik. Dar kalıpların dışında gezebilmek. Zor zamanları yönetmekle anılacak. Sanki bizden biri.

  • Tekaüt20 Nisan 2018 18:10

    sn.mercan dede Çok doğru intibak seçimden önce çıkası lazım... ÇÜNKÜ İŞÇİ EMEKLİLERİ ARASINDA İNTİBAKTAN KAYNAKLANAN ÇOK BÜYÜK MAAŞ FARKI VAR... Ben 2000 yılı öncesi tekaüt olduğum için intibak aldım lakin içime sinmiyor! Çünkü 2000 sonrası tekaüt olanlar intibak almadı!... Tek yapılması gereken yüce meclisin bu adaletsizliği ortadan kaldıracak bir kanun çıkarması... NOT: Benim maaşımda en düşük seviyede lakin intibaktan faydalandığım için maaşım düşük olduğu halde aldığım maaş içime sinmiyor... Bu vesile ile seçimlerde TÜRKİYE'mize hayırlı uğurlu olsun ...

  • Ahmet Özbir20 Nisan 2018 18:05

    ZALİMLERİN üzerine 15 Temmuz'da REİS ile birlikte YILDIRIM gibi indiniz, kahpelerin işini bitirdiniz!.. Allahım sizden razı olsun. Biz razıyız, size düâcıyız. Hakkımız helal, siz de bize hakkınızı helal edin. Siz olmasaydınız Cumhuriyet yıkılmış, FETÖ-ABD terör devleti kurulmuş olacaktı !..

  • tam komedi20 Nisan 2018 18:02

    zerre toz tanesi kadar bile hakkım var ise haram zehir zıkkım olsun 2 yıldır hiç bir iş yapmadın hiç bir karar almadın ama devletin bütün imkanlarını başbakanım diye kullandın ALLAH rızası için bu adamın ülkeyi yönettiğini düşünen var mı ? göreve geldiğinde dolar 2,95 tl idi şimdi 4,05 tl - euro 3,30 du şimdi 5 tl -gram altın 120 tl şimdi 175 tl . kaçıp gitmek yok önce hesap ver sonra istersen cehenneme kadar gidebilirsin..

  • mercan dede20 Nisan 2018 17:45

    Sayın başbakanımız sizi çok seviyoruz.sizden tek istirhamımız işçi emekli intibakını artık çıkarın.ayrıca yıllardır dillendirilen emekliye dini bayram ikramiyesi seyyanen verin maaaşa görede istemiyoruz..sofralarımız evlerimiz mutlu olsun..

  • 😎20 Nisan 2018 19:28

    Daha çok beklersin daha çok ağlarsın M.Dede

  • insan20 Nisan 2018 18:12

    evet baya seviyomussun.

  • dursun20 Nisan 2018 17:40

    bin ali / in ali