E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım anjiyo oldu! Bakan Koca'dan açıklama---

Binali Yıldırım anjiyo oldu! Bakan Koca'dan açıklama

Binali Yıldırım anjiyo oldu! Bakan Koca'dan açıklama
09 Temmuz 2023 - 13:51 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, anjiyo oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önemli bir sağlık sorununun olmadığını belirtti

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul'da anjiyo oldu. Durumu iyi olan Yıldırım, bugün taburcu olacak.

Binali Yıldırım, rutin kontrol için İstanbul'daki özel bir hastaneye gitti. Yıldırım'ın bir damarının tıkalı olduğu tespit edildi ve kapalı damarı açılarak, stent takıldı. Yıldırım'ın bugün taburcu edileceği belirtildi.

BAKAN KOCA'DAN MESAJ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise şunları kaydetti: "Geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız, Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimden acil şifalar diliyor; tez vakitte sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ediyorum."

Binali Yıldırım’ın annesi vefat etti

 

Binali Yıldırım ameliyat edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )10 Temmuz 2023 08:54

    İnsanlık hali. Her bedenin bir organı var. Zamanla bunlardan bir tanesi aşırı yıpranabilir. Modern tıp ve uzman hekimler sayesinde erken tanı ve müdahaleler yapmak aslolandır. İlim bilim ışığında yetişen, modern ve ileri seviye sağlık personellerimizin kıymeti her geçen gün dahada artacaktır. Bu vesile ile gerektiğinde 7/24 haklarının geçtiği sağlık çalışanlarımızın değeri anlaşılacka diye umuyorum. İlk işlemde anjiyo yapılmış, basit tıkanıklıklar açılmış diye düşüncem. sonrasında diğer damar sistemlerinde tıkanma var mı ? onabakılacak diye düşünüyorum. kalp, boyun, atar/toplar damarlar. Geçmiş olsun diyoruz. İnsan başına gelebilecek durumlar, umarım her daim sağlık sistemimiz bu sıkıntılarda yanımızda olur.

  • Ahmet 09 Temmuz 2023 15:29

    Yediğiniz haramlar çıkacak elbet beter olun