E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım ameliyat edildi---

Binali Yıldırım ameliyat edildi

Binali Yıldırım ameliyat edildi
22 Ekim 2022 - 17:46 borsagundem.com

Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazasından sonra AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım dün ambulans uçakla İstanbul'a getirildi. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan Yıldırım bir ameliyat oldu.

Azerbaycan'da geçirdiği kazanın ardından İstanbul'a getirilerek tedavi altına alınan Binali Yıldırım'ın bir ameliyat geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım ve onunla birlikte kazada yaralanan İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı, Binali Yıldırım'ın saçlı derideki doku kaybı nedeniyle doku nakli ameliyatı geçirdiğini durumunun iyi olduğunu belirtti.

Koca, vücudunda kırıklar olan Şamil Ayrım'ın da durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dün akşam saatlerinde Yıldırım ve Ayrım'ı ziyaret etmiş, sağlık durumları hakkında bilgi almıştı.

Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a gitti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ23 Ekim 2022 10:52

    Sanki yüce ALLAH Binali yıldırım uyarıyor artık ak partinin sırtından ve milletin sırtından düş diye artık bırakın be milyonlarca donanımlı gençlerimiz gelsinler yerlerine çocukların hepsi issiz.ölene kadar bu koltuktamı kalacaksınız.

  • Mucise Reis : (22 Ekim 2022 19:18

    Geçmiş olsun diyoruz. siyaset başka sağlık, özel durumlar, aile vb bambaşka. Allah sevdiklerine bağışlasın.