E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBilic: Yüzde doksan dokuz...---

Bilic: Yüzde doksan dokuz...

Bilic: Yüzde doksan dokuz...
11 Mart 2015 - 23:58 borsagundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge maçından önce açıklamaalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yarın Club Brugge ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, her iki takımın tur atlama şansının eşit olduğunu söyledi.

Hırvat teknik adam, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın oynayacakları Club Brugge karşılaşması öncesinde, Jan Breydel Stadı'nda, futbolculardan Serdar Kurtuluş ile basın toplantısı düzenledi.

Belçika'dan avantajlı bir skorla dönmek istediklerine belirten Bilic, "Hem yarınki maç için hem de rövanş için gerçekten sabırsızlanıyorum" dedi.

Brugge'un oldukça güçlü bir takım olduğunu, Belçika'da kaldıkları otelde oyuncularıyla bazı maçlarını izleyerek analiz etmeye çalıştıklarına ifade eden Bilic, şöyle konuştu:

"Brugge, fiziki açıdan iyi, disiplinli oynayan, güçlü bir takım. Belçika liginin lideri şu anda. Kupada finalist. Avrupa'da bu aşamaya gelene kadar hiç mağlubiyet görmedi. Karşımızda oldukça sağlam bir takım var. Hem deneyimli oyuncuları, hem de enerjisi yüksek genç oyunculara sahip. Özellikle oyunun geçiş bölümlerini çok iyi oynuyorlar. İyi bir takım ruhuna sahipler. Artık bu aşamada kolay rakip yok. Yarın sadece mücadelenin ilk yarısı oynanacak ve benim düşünceme göre yüzde 99'u da İstanbul'daki rövanşta belli olacak."

"CİDDİ BİR GELİŞİM KAYDETTİ"
Beşiktaş'ın ligde ve Avrupa'da çok iyi performans sergilediğini, büyük takımları elemenin özgüvenlerini arttırdığını vurgulayan Bilic, bu düşüncesini oyuncularıyla da paylaştığını anlattı.

"Sezon başından bu yana çok ciddi bir gelişim kaydettik" diyen Hırvat teknik adam, şöyle devam etti:

"Avrupa'da büyük takımlarla başa baş mücadele edebileceğimizi gösterdik. Oyuncularımıza bunu belirtiyoruz. Bunun bir sakıncası yok, çünkü bu oyuncuların özgüvenini yükseltmek için iyi bir yol. Ama bir taraftan da çok tehlikeli bir yanı var. 'Liverpool'u yendik, bundan sonra kim gelirse gelsin, yeneriz. 'Ligde ve Avrupa'da herkesi alt ederiz' diye düşünmek bir taraftan tehlikeyi de beraberinde getiriyor. Brugge tabii ki kağıt üzerinde bir Liverpool, Arsenal değil. Ama karşımızda çok iyi bir takım var ve şanslar yüzde elli."

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'homme'den övgüyle bahseden Bilic, geçmişte iyi bir kaleci olan Preud'homme ile benzer yönleri bulunduğunu kaydetti.

SERDAR KURTULUŞ: "BRUGGE MAÇI ZOR BİR KARŞILAŞMA OLACAK"
Futbolculardan Serdar Kurtuluş ise basın toplantısına, önceki gün uğradığı bıçaklı saldırı sonrası hayatını kaybeden bir zamanlar siyah-beyazlıların 16 Yaş Altı Akademi takımının kalesini koruyan Servet Dündar'a rahmet dileyerek başladı.

Avrupa'da önemli işler yaptıklarını belirten Serdar Kurtuluş, yarınki Brugge maçının zor bir karşılaşma olacağını söyledi.

Belçika liginde liderlik koltuğunda oturan ve UEFA Avrupa Ligi'nde şimdiye kadar mağlubiyet yüzü görmeyen Club Brugge'un formda bir takım olduğuna dikkati çeken Kurtuluş, "Yarın çok zorlu bir maç olacak. Ama iki ayaklı bir karşılaşma. Umarım buradan avantajlı bir skor alarak döneriz" diye konuştu.

Beşiktaş, Club Brugge karşılaşmasının hazırlıklarını maçın oynanacağı Jan Breydel Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)