E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta 4 oyuncuyla yollar ayrılıyor---

Beşiktaş'ta 4 oyuncuyla yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta 4 oyuncuyla yollar ayrılıyor
12 Ocak 2021 - 14:18 borsagundem.com

Beşiktaş ara transfer döneminde çalışmalarını sürdürürken, takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı.

Beşiktaş'ta ara transfer çalışmları devam ediyor. Yönetimin yaptığı çalışmalara göre, takımdan ayrılacak isimler üzerinde de duruluyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, öncelikle kadro dışı kalan yabancı oyuncularla yolları ayırmak istiyor.

Kadrosunda 18 yabancı bulunan Beşiktaş'ta Isimat-Mirin, Douglas ve Lens kadro dışı bırakıldı. Boyd’a da lisans çıkarılmadı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Jeremain Lens’i hem Hollanda’dan hem de Birleşik Arap Emirlikleri’nden isteyen kulüplerin olduğu ve 33 yaşındaki oyuncunun da ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Douglas ve Isimat-Mirin’i de hem Türkiye’den hem de kendi ülkelerinden isteyen kulüpler var ancak 2 oyuncu da yıllık maaşlarının tamamını almadan gitmek istemiyor. Yönetimin bu oyuncularla pazarlığı sürüyor.

HASİC BELİRSİZLİĞİ

Tyler Boyd konusunda ise bekleyiş devam ediyor. Ajdin Hasic’i kiralanması, Boyd’a da lisans çıkarılması gündemde. Hasic’in son haftalardaki performansının ardından yönetimin bu konuda kararsız kaldığı ve son kararı teknik direktör Sergen Yalçın ile görüşüldükten sonra verileceği belirtildi.

LJAJİC'İN GİTMESİNE ONAY VERDİ

Öte yandan Sergen Yalçın’ın gitmesi için onay verdiği Adem Ljajic de kulüp arayışlarını sürdürüyor. İtalya’dan 2 kulüple görüşen 29 yaşındaki oyuncunun ayrılması durumunda Beşiktaş maaş konusunda da büyük bir yükten kurtulmuş olacak.

Karsan'da üst düzey atamalar

 

Soylu duyurdu: Eren Operasyonları başladı!

 

Edirne'de cadde ve sokaklar göle döndü

 

MKK'dan dijital güvenlik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)