E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın konuğu Lugano---

Beşiktaş'ın konuğu Lugano

Beşiktaş'ın konuğu Lugano
05 Ekim 2023 - 10:25 borsagundem.com

Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi maçında Lugano'yu ağırlayacak. İşte maça dair detaylar ve muhtemel 11'ler...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci haftasında İsviçre temsilcisi Lugano'yu konuk edecek. Tüpraş Stadı'nda oynanacak ve bugün saat 19.45'te başlayacak karşılaşma Exxen'den naklen yayımlanacak. Karşılaşmayı İsrail Futbol Federasyonundan David Fuxman yönetecek. Mücadelede Fuxman'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Omer Barbiro ve Rostislav Talis yapacak. Erez Papir ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak sahada yer alacak.

Grupta ilk hafta berabere kaldılar

İki ekip bu sezonki Avrupa maceralarına beraberlikle başladı. Beşiktaş, D Grubu'ndaki ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, Lugano'nun Norveç ekibi Bodo Glimt'i konuk ettiği mücadele golsüz sona erdi.

Beşiktaş'ta eksikler

Beşiktaş'ın, Lugano karşısına kaleci Mert Günok'tan yoksun çıkması bekleniyor. Adana Demirspor maçında sakatlanarak yerini Ersin Destanoğlu'na bırakan tecrübeli kaleci, sakatlığı nedeniyle Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor ile oynanan karşılaşmada da görev yapamamıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş de Konyaspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında Mert'in Lugano maçında görev alamayacağını belirtmişti. Mert'in yanı sıra sakatlıkları nedeniyle Kayserispor, Adana Demirspor ve Konyaspor karşılaşmalarında görev alamayan Gedson Fernandes ile son 2 müsabakada forma giyemeyen Ante Rebic'in durumu belirsizliğini koruyor. Takımla çalışmaların bir kısmına katılan iki oyuncunun Lugano karşısında görev alıp almayacağı yapılacak son antrenmandan sonra belli olacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Bailly, Colley, Onur Bulut, Salih Uçan, Hadziahmetovic, Chamberlain, Rashica, Muleka, Aboubakar

Lugano: Saipi, Espinoza, Mai, Hajrizi, Martim Marques, Grgic, Steffen, Macek, Sabbatini, Bottani, Vladi

Beşiktaş'a Adana deplasmanında soğuk duş!

 

Ahmet Nur Çebi'den Beşiktaş taraftarına sitem!

 

Beşiktaş, Club Brugge deplasmanında

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)