E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş yönetimine şok tepki---

Beşiktaş yönetimine şok tepki

Beşiktaş yönetimine şok tepki
12 Mart 2015 - 20:43 borsagundem.com

Beşiktaş taraftarı yönetime pankartlı tepkide bulundu: "Sizin Sevdanız Makam ve Paraya Bağlı, Beşiktaş'ın Tek Sahibi Biziz"

Avrupa'nın değişik kentlerinden olan siyah-beyazlı taraftarlar, bu akşam oynanacak olan Club Brugge-Beşiktaş maçı için Brugge şehrine akın etti.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren Brugge şehrine Beşiktaş forması ve flamalarıyla gelen taraftarlar, Brugge şehrinin ünlü meydanı Grotemarkt'ta toplandı. Gruplar halinde tezahüratlar yapan taraftarlar, şehri adeta siyah beyazlı renklere dönüştürdü. Aralarında Çarşı Berlin üyelerinin çokluğu gözlenirken, Belçika'nın yanı sıra Hollanda ve Almanya'dan da taraftarlar Brugge'e aktı.

Taraftarlar arasında Beşiktaş yönetimini hedef alan "Sizin Sevdanız Makam ve Paraya Bağlı, Beşiktaş'ın Tek Sahibi Biziz" yazılı pankartta taşıyan da vardı, Boşnakça "Volim TE"(seni seviyorum) pankartı da. Beşiktaş taraftarının büyük coşkusu, aksam ise tribüne yansıyacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)