E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, VAR kayıtları için TFF'ye başvurdu---

Beşiktaş, VAR kayıtları için TFF'ye başvurdu

Beşiktaş, VAR kayıtları için TFF'ye başvurdu
24 Aralık 2019 - 16:48 borsagundem.com

Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta Cüneyt Çakır ile VAR odası arasında geçen konuşmaların yayınlanmasını talep etti.

Beşiktaş Kulübü, Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarının açıklanması için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurdu.

Siyah-beyazlı kulübün başvurusunda, VAR kayıtlarının yanı sıra hakem, gözlemci ve temsilci raporlarının 26 Aralık Perşembe gününe kadar açıklanması yönünde talepte bulundu.

Başvuruda "22.12.2019 tarihinde Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası nedeniyle kamuoyunda oluşan infial malumunuzdur." denilerek, şu görüşlere yer verildi:

"Tüm spor yorumcularının hemfikir olduğu konuların kayıtlara yansıyış biçimlerinin bilinmesi ise kaybedilmiş adalet duygusunun geri kazanımı için son derece önemlidir. Maçla ilgili rapor ve kayıtların paylaşılması, karanlık noktaları aydınlatacak ve kusurlu olanlarla olmayanların ayırt edilmesini sağlacaktır. Anılan nedenlerle müsabakanın hakem, gözlemci ve temsilci raporlarıyla tüm VAR kayıtlarının 26.12.2019 günü saat 17.00'ye kadar kamuoyu ile eksiksiz olarak paylaşılmasını arz ve talep ederiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ergn25 Aralık 2019 07:54

    Ülkede futbolmu var.? Avrupaya çıkan takımların durumlarına bakın yeter...Nedeni yıllardır ezilen Anadolu takımları ,kollanan İstanbul takımları.Zaman zaman da bu kollanma kendi aralarında oluyor, yukarıda yazan konular çıkıyor.Bu adaletsiz futbol organizasyonu izlenmeye değermi.!? İzleyenler de kendini avutuyor yada tuttukları takım kollandığından kendilerini mutlu hissediyor,sesleri çıkmıyor.Tam bir tiyatro,hatta ortaoyunu...İzlemeye devam edin.!!!

  • Cimbomlu.25 Aralık 2019 03:29

    Maçın özeti ni izledim Beşiktaş harbiden kıyma makinası ndan geçirilmiş. Üç penaltısı verilmemiş fenere verilen de hikaye. Çok yazık bjkye.

  • Kamil 24 Aralık 2019 23:59

    Her maçın var kayıtlarını açıklasınlar. Kim kazanç sağlamış kim kaybetmiş görelim. Kaybettiği maç sonrası ağlayanlarin kazandıklarında sesleri çıkmıyorsa asıl sıkıntı oradadır. Bu arada Cüneyt Çakır kaç yıldır feneri harcayan maçlarını sadece idare eden ve fenerin şampiyon olmasını engelleyen hakemdir...

  • Tekno papaz24 Aralık 2019 23:46

    ulan var geldi hala bir maçı yönetemiyorsunuz. Ne kadar yeteneksiz insanlarsınız. Hep korunup kollanmaktan oluyor bu işler.

  • Mahsum köylü24 Aralık 2019 19:19

    Bu ülkede fb kollandigi kadar kimse korunmadı hakkı yenen tek takım bjk

  • Korktunmu24 Aralık 2019 18:19

    Biri doğruları ortaya çıkarmaya çalışıyor senin yaptığın yoruma bak tam holigan anlayışı göletinin yanındaki kapkçıkları kaldır da öyle bak etrafına

  • trabzonsporlu fanatük24 Aralık 2019 16:54

    bütün pozisyonlar fb lehineydu . fb nin hakkı yendi daha ne "var konuşmalarını " isteysunuz. trübündeki seyircilerin konuşmalarını isteyun..