E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş seçim tarihini duyurdu---

Beşiktaş seçim tarihini duyurdu

Beşiktaş seçim tarihini duyurdu
23 Ekim 2023 - 18:40 borsagundem.com

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacak. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Beşiktaş'ta (#BJKAS) Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın tarihleri belli oldu.

Siyah-beyazlı ekipte Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacak. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı ise 10 Aralık Pazar günü olacak. 10 Aralık'ta çoğunluk sağlanamaması halinde 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek. 

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklama şu şekilde:

"Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.
Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.
Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir."

Galatasaray: 2 – Beşiktaş: 1

 

Galatasaray'da gözler Bayern Münih maçında

 

Fenerbahçe'den soruşturma talebi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 52,85
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -27,00 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,20
İşlem Hacmi 3.594.011
Toplam Adet: 68.004
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)