E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Giresun'da hasreti bitirmek istiyor---

Beşiktaş, Giresun'da hasreti bitirmek istiyor

Beşiktaş, Giresun'da hasreti bitirmek istiyor
08 Ekim 2022 - 17:28 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 3 haftadır galibiyete hasret kalan Beşiktaş, bu akşam saat 20.00'de Giresunspor'a konuk olacak. Zorlu mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın önemli maçlarından birisi Giresun'da oynanacak. Bitexen Giresunspor'un Beşiktaş'ı ağırlayacağı mücadele öncesi öne çıkanlar istatistikler şu şekilde:

Son 3 maçından da 3 puan alamadan ayrılan Beşiktaş, Bitexen Giresunspor'a konuk olacak.

Geride kalan 8 haftada 15 puanı bulunan siyah-beyazlı ekip, ligde oynadığı son 3 maçta 2 puan toplayabildi. 8 puanlı Karadeniz ekibi ise ligde 4 maçtır galibiyete hasret durumda.

Giresunspor, Beşiktaş'ı konuk ettiği son beş Süper Lig maçının hiçbirini kazanamadı ancak bu karşılaşmaların sadece birinden mağlup ayrıldı. İstanbul takımlarına rakip olduğu son üç lig maçının ikisini kazanan yeşil-beyazlılar, daha önceki 18 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor.

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş ise Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımları konuk ettiği dokuz maçın sadece birini kazanabildi.

Geçen sezon Beşiktaş'ın gol atamadığı tek takım

Beşiktaş'ın geçen sezon Süper Lig'de filelerini havalandıramadığı tek rakibi ise Giresunspor'du. Karadeniz ekibine rakip olduğu son 10 lig maçının sadece birini kaybeden siyah-beyazlılar, tek mağlubiyetini geçen sezon sahasında 4-0'lık skorla aldı.

Beşiktaş'ta bu sezonki performansıyla dikkatleri çeken Salih Uçan, sakatlığı nedeniyle mücadelede yerini alamayacak. Uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği açıklanan Salih Uçan, bu sezon tüm maçlarda görev almıştı.

Uçan'ın yokluğunda Beşiktaş teknik direktörü Valerıen Ismael'in 8+3 kuralına bağlı olarak takımda değişikliğe gitmesi bekleniyor. 7 kez ile Valerien Ismael'in göreve geldiği Nisan 2022'den bu yana en fazla beraberlik alan Süper Lig takımı olan Beşiktaş, 2022 senesinde 13 maçtan eşitlikle ayrıldı.

Yaşar Kemal Uğurlu'nun hakemlik görevini üstleneceği müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

Eksik ve cezalılar:

Bitexen Giresunspor: Sakat: Rahmetullah Barışbek | Cezalı: Serginho

Beşiktaş: Sakat: Salih Uçan - Atiba Hutchinson

Muhtemel 11'ler:

Bitexen Giresunspor: Onurcan | Alper, Perez, Arias, Hayrullah | Murat, Campuzaro, Görken | Kuwas, Sainz, Bajic

Beşiktaş: Ersin | Masuaku, Saiss, Tayyip, Rosier | Josef, Gedson, Alli | Redmond, Tayfur, Weghorst (BeinSports)

Beşiktaş: 0 - Fenerbahçe: 0

Ersin Destanoğlu, 4 yıl daha Beşiktaş'ta

Beşiktaş'tan Weghorst için bonservis hamlesi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,70
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -18,92 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,56
İşlem Hacmi 21.411.412
Toplam Adet: 364.760
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)