E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Demir Grup Sivasspor'u ağırlıyor. İşte muhtemel 11'ler---

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor'u ağırlıyor. İşte muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor'u ağırlıyor. İşte muhtemel 11'ler
29 Ağustos 2022 - 16:18 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftası kapanış mücadelesi için Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın son maçı Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak. Hafta arasında Dele Alli ve Kerem Atakan Kesgin transferlerini resmiyete kavuşturarak orta sahadaki opsiyonlarını çoğaltan Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Malmö'ye yenilerek Konferans Ligi'nin yolunu tutan Kırmızı Beyazlı rakibini ağırlayacak.

Süper Lig'in ilk 3 haftasını 2 galibiyet ve 1 beraberlikle geçen Beşiktaş, üst üste ikinci kez Vodafone Park'ta seyircisinin önüne çıkacak. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri ise ligdeki 3 maçında henüz galibiyetle tanışamadı. İç sahasındaki iki karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan Kırmızı-Beyazlılar, Adana Demirspor'a deplasmanda boyun eğdi.

Ev sahibi Beşiktaş'ta yeni transferler Dele Alli ve Kerem Atakan Kesgin, konuk Demir Grup Sivasspor'da da Dia Saba'nın lisansları çıktı. Üç futbolcu da teknik direktörlerinin şans vermesi halinde zorlu karşılaşmada süre alabilecek.

İki takım arasındaki rekabete bakıldığında, Beşiktaş oynanan 32 maçın 16'sını kazandı. 6 mücadele berabere sonuçlanırken, 10 karşılaşma Demir Grup Sivasspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. Siyah-Beyazlılar ayrıca rakibine karşı oynadığı son iki lig maçından da mutlu ayrıldı.

Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor arasında Pazartesi akşamı saat 21.45'te başlayacak maçı Volkan Bayarslan yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Masuaku, Saiss, Necip, Rosier, Dele Alli, Gedson, Salih, Nkoudou, Weghorst, Muleka

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur, Appindongaye, Goutas, Erdoğan, Keita, Ulvestad, Hakan, Gradel, Nije, James

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,70
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -18,92 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,56
İşlem Hacmi 21.411.412
Toplam Adet: 364.760
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)