E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Başakşehir deplasmanından 3 puanla döndü---

Beşiktaş, Başakşehir deplasmanından 3 puanla döndü

Beşiktaş, Başakşehir deplasmanından 3 puanla döndü
12 Mart 2023 - 21:26 borsagundem.com

Deplasmanda Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek üçüncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Ligdeki puan hasretini dindiremeyen Başakşehir'de Adnan Januzaj, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Medipol Başakşehir’e konuk oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan zorlu karşılaşmayı Beşiktaş, 2-0 kazanarak ligde üst üste ikinci galibiyetini aldı. Başakşehir ise üst üste üçüncü maçından da mağlup ayrıldı.

Son yıllarda kazanmakta zorlandığı deplasmanda Beşiktaş’ı galibiyete taşıyan golleri 15. dakikada Vincent Aboubakar ve 55. dakikada Arthur Masuaku kaydetti. Başakşehir’de Adnan Januzaj, 35. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bu galibiyetle puanını 46’ya yükselten Beşiktaş, üçüncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Başakşehir ise 40 puanda kaldı.

BAŞAKŞEHİR’İN KÖTÜ GİDİŞİ SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Başakşehir ligde üst üste 3. yenilgisini aldı.

Ligin 21. haftasında Arabam.com Konyaspor’u 2-0 yenen turuncu-lacivertli ekip, bu karşılaşmadan sonra oynadığı Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor maçlarını 1-0’lık sonuçlarla kaybetmişti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında 15 Mart Çarşamba günü 1-1’in rövanşında Belçika ekibi Gent’i konuk edecek turuncu-lacivertliler, Süper Lig’in 26. haftasında ise 19 Mart Pazar günü deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük’e konuk olacak.

ŞENOL GÜNEŞ İLK 11’İ BOZMADI

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz haftaki Ankaragücü maçının kadrosunda değişikliğe gitmedi.

Kalede Mert Gönok, savunmada Onur Bulut, Tayyip Talha Sonuç, Omar Colley, Arthur Masuaku, orta sahada Salih Uçan, Gedson Fernandes, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond ve Cenk Tosun'a şans veren Güneş, hücumda ise Vincent Aboubakar'ı sahaya sürdü.

GHEZZAL BU HAFTA DA YOK

Fraport TAV Antalyaspor mücadelesi öncesinde ısınırken sakatlanan ve kadrodan çıkarılan Rachid Ghezzal; MKE Ankaragücü maçının ardından Medipol Başakşehir deplasmanında da takımını yalnız bıraktı.

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda takımla birlikte çalışan Cezayirli futbolcu, yapılan son kontrollerin ardından riske edilmeyerek kadroya alınmadı.

İKİ YILDIZ KADROYA ALINMADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İngiliz futbolcu Dele Alli ve Kamerunlu hücum oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou'yu, Ankaragücü maçında olduğu gibi Başakşehir deplasmanında da kadroya dahil etmedi.

Geçtiğimiz hafta Vodafone Park'taki mücadeleyi tribünden takip eden iki oyuncu, bu hafta da 21 kişilik kadroda yer bulmadı. Bu 2 futbolcunun yanı sıra Atiba Hutchinson ve Kerem Atakan Kesgin de kadroda olmayan diğer oyuncular oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,70
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -18,92 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,56
İşlem Hacmi 18.173.050
Toplam Adet: 309.592
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakan uz12 Mart 2023 22:29

    He he sen başkan önce çevreni belediyelerini temizle bence memlekettin sefasını yabancılar çekiyor