E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş: 1 - Fatih Karagümrük: 2---

Beşiktaş: 1 - Fatih Karagümrük: 2

Beşiktaş: 1 - Fatih Karagümrük: 2
11 Mayıs 2021 - 19:33 borsagundem.com

Beşiktaş, Süper Lig'in 41. haftasında Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu ve zirvedeki yerini tehlikeye attı. Galatasaray'ın kazanmasıyla birlikte puanlar eşitlenirken siyah-beyazlılar gol averajıyla liderliğini sürdürüyor.

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 41. haftasında karşı karşıya geldi.

Derbide darbe alan Kara Kartal, kazanma parolasıyla çıktığı Karagümrük'ten de yenilgi aldı ve şampiyonluk yolunda büyük darbe aldı.

Mücadeleyi Beşiktaş 2-1'lik skorla kaybetti ve Galatasaray ile puanları eşitlendi.

Mücadelenin 39. dakikasında Bertolacci ile öne geçen Karagümrük, 54. dakikada Ghezzal'ın golüne engel olamadı ve skora denge geldi.

Son sözü ise 80. dakikada Borini söyledi ve Karagümrük sahadan 3 puanla ayrıldı.

Karagümrük'te 77. dakikada Zukanovic kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş 81 puanda kaldı ve aynı puanlı Galatasaray'ın gol averajıyla önünde yer alarak liderliğini sürdürdü. Karagümrük'ün puanı ise 57 oldu.

Süper Lig'de zirve yarışı şöyle:

1- Beşiktaş 81 (+44)

2- Galatasaray - 81 (+42)

3- Fenerbahçe - 79

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Ali Palabıyık'ın düdüğü ile karşılaşma Beşiktaşlı futbolcuların santrasıyla başlıyor.

5. dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Rachid Ghezzal geçiyor. Rachid Ghezzal'ın ortasında Fatih Karagümrük savunması ön direkte topu karşılıyor.

8. dakika Rachid Ghezzal'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Fatih Karagümrük savunmasının uzaklaştırmak istediği top Georges-Kevin N'Koudou'nun önünde kalıyor. Ceza sahası dışından N'Koudou'nun kaleyi cepheden gören noktadan çektiği şutta top Emiliano Viviano'da kalıyor.

10. dakika Josef De Souza'nın pasıyla topla buluşan Cyle Larin için ofsayt bayrağı kalklıyor.

13. dakika Valentin Rosier'in sağ kanattan ceza sahası içerisine ortaladığı topu Fatih Karagümrük savunması tehlikeli bölge dışına uzaklaştırıyor.

16. dakika Georges-Kevin N'Koudou'nun ceza sahasına girer girmez çektiği şutta meşin yuvarlak savunmadan geri dönüyor.

20. dakika Sol kanat taç çizgisi yakınında topla buluşan Fabrice N'Sakala için ofsayt bayrağı kalkıyor.

22. dakika Kevin N'Koudou'nun ceza sahası dışı sol çarprazından çektiği şutta top kale direğinin hemen yanından auta çıkıyor.

27. dakika Valentin Rosier'in sağ kanattan ortaladığı topta, Fatih Karagümrük savunması araya giriyor ve top diğer kanattan taça çıkıyor.

30. dakika Lucas Biglia'nın orta sahada Rachid Ghezzal'a yaptığı müdahale sonrasında Ali Palabıyık faul düdüğünü çalıyor.

31. dakika Necip Uysal'ın ceza sahası dışı kaleyi cepheden gören bir noktadan çektiği şutta top kalenin üstünden auta çıkıyor.

38. dakika Beşiktaş'ta zorunlu oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Adem Ljajic oyundan çıkarken, Bernard Mensah oyuna dahil olan isim oluyor.

39. dakika GOOOLL!! Fatih Karagümrük Andrea Bertolacci'nin golüyle 1-0 öne geçiyor. Jure Balkovec'in sol kanttan ortaladığı topta, Andrea Bertolacci altı pas içerisinde topu kaleci Ersin'in kolları altından ağlarla buluşturuyor.

41. dakika Fatih Karagümrük mutlak bir gol şansından yararlanamıyor. Alassane Ndao'nun ceza sahası içi sağ çarprazından çektiği şutta Welinton Silva son anda araya giriyor ve gole izin vermiyor.

44. dakika Rachid Ghezzal'ın Jure Balkovec'e yaptığı faul sonrasında Ali Palabıyık sarı kartını Rachid Ghezzal'a gösteriyor.

45+2. dakika Valentin Rosier'in sağ kanattan ortaladığı topa Cyle Larin altı pas içerisinde kafa vuruşunu yapıyor ama kaleci Emiliano Viviano mutlak gole izin vermiyor.

45+3. dakika Ali Palabıyık karşılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğü çalıyor. Fatih Karagümrük soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle giden taraf oluyor.

46. dakika Ali Palabıyık'ın düdüğü ile karşılaşmanın ikinci yarısı başlıyor.

50. dakika Rachid Ghezzal'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda top hiç bir oyuncuya ulaşmıyor.

52. dakika Alassane Ndao'nun ara pası ile ceza sahası içi sağ çarparzında topla buluşan Fabio Borini'nin şutunda kaleci Ersin Destanoğlu topu kornere çeliyor.

54. dakika GOOOLL!! Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın golüyle skoru 1-1'e getiriyor.Cyle Larin'in sol kanattan ceza sahası içersine yerden ortaladığı topta, Rachid Ghezzal arka direkte müsait pozisyonda vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı ağlara gönderiyor.

56. dakika Ervin Zukanovic'in Josef De Souza'ya yaptığı faul sonrasında Ali Palabıyık sarı kartını Ervin Zukanovic'e gösteriyor.

60. dakika Kevin N'Koudou'nun ceza sahası içi sol çarprazında, dar açıdan çektiği şutta top kale üst direğine de çarparak auta çıkıyor.

62. dakika Kaleyi cepheden gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta, Rachid Ghezzal'ın şutunda top barajdan sekip kornere çıkıyor.

64. dakika Welinton Silva'nın Fabio Borini'ye yaptığı faul sonrasında hakem Ali Palabıyık sarı kartını Welinton Silva'ya gösteriyor.

67. dakika Bernard Mensah'ın ceza sahası yayı civarından çektiği şutta top kaleci Emiliano Viviano'da kalıyor.

69. dakika Rachid Ghezzal'ın kullandığı köşe vuruşunda topa yükselen Welinton Silva'nın kafa vuruşunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

75. dakika Sol kanatta topla buluşan Cyle Larin için ofsayt bayrağı kalkıyor.

77. dakika Gelişen Beşiktaş kontra atağında Ervin Zukanovic'in Fatih Karagümrük yarı sahasında Bernard Mensah'ı düşürüyor ve Ali Palabıyık ikinci sarıdan kırmızı kartını Ervin Zukanovic'e gösteriyor ve Ervin Zukanovic oyundan atılan isim oluyor.

80. dakika GOOOLL!! Fatih Karagümrük, Fabio Borini'nin golüyle 2-1 öne geçiyor.Lucas Biglia'nın uzun pasıyla topla buluşan Alassane Ndao topu altı pas önündeki Fabio Borini'ye çeviriyor. Fabio Borini müsait pozisyonda topu ağlara gönderiyor takımını tekrar üstünlüğe taşıyor.

85. dakika Alassane Ndao itirazlarından dolayı sarı kartı gören isim oluyor.

88. dakika Fabrice N'Sakala'nın ceza sahası yayının hemen dışından çektiği şutta top savunmadan sekip kornere çıkıyor.

90+3. dakika Kullanılan köşe vuruşu sonrasında oluşan karambolde top Bernard Mensah'ın önüned kalıyor. Bernard Mensah'ın şutunda top savunmadan sekip tekrar kornere çıkıyor.

90+5. dakika Ali Palabıyık karşılaşmayı bitiren düdüğü çalıyor. Fatih Karagümrük 2-1'lik skor ile sahadan galip ayrlıyor. Bu mağlubiyet ile Beşiktaş 81 puan da kalıyor.

İŞTE İLK  11'LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Necip, Josef, Ljajic, Ghezzal, N'Koudou, Larin

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Jimmy Durmaz, Borini, Sobiech, Ndao

ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEBİLİR

Lider Beşiktaş (81) kazanırsa, takipçileri Fenerbahçe (79) ve Galatasaray’ın (78) takılması halinde bitime bir hafta kala 16. şampiyonluğunu ilan edecek. Beşiktaş’ın beraberlik halinde şampiyon olma ihtimali bulunuyor. Kartal evinde Karagümrük’le yenişemezse; Fenerbahçe’nin Sivasspor’a, Galatasaray’ın Denizlispor’a mağlup olması durumunda bir şekilde şampiyonluğa ulaşacak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,70
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -18,92 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,56
İşlem Hacmi 21.411.412
Toplam Adet: 364.760
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şaka12 Mayıs 2021 09:46

    Ne oldu Sergenyan   raks edirik  dersiniz  Ali  Sami Yen de.   :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D 

  • Mustafa12 Mayıs 2021 08:08

    Şampiyon olmadan olduklarını zannettiler.

  • Atakan12 Mayıs 2021 08:01

    Fener mağlup son 10 dakika rakip 10 kişi sağlam oyna eldeki 1 puan neyine yetmiyordu bu çincona fırsat veriyorsun ah Beşiktaş sana ne diyeyim sonu güzel olur inşallah

  • Adalet12 Mayıs 2021 06:48

    Futbolun adaleti beşiktaşı şampiyon yapacak 15 may saat 22 30 da.

  • Izmir12 Mayıs 2021 06:42

    İzmirden iki kupa gelecek beşiktaşa 15 may ve 18 may şüphe olmasın.Gòztepe düşen takımdan 5 yedi.Beşiktaş rahat yener göztepeyı.GS fark atamaz Malatyaya.bu işi bilirim.

  • Mustafa12 Mayıs 2021 12:27

    Hayal kuruyorsun 1 e 5 bahse girerim bu dedigine

  • Akbük 12 Mayıs 2021 05:48

    Her yerde kumar masası kurulmuş akıl alır gibi deyil hesap soran kitap soran yok Türkiş süper lig Türkiş borsa tam bir LAS VEGAS kumar gazinosu gibi çalışıyor ticaret işiyle uğraşan kişiler ehli olmayan işlerin başına getirirseniz adamlar kendi çıkarına çalışır işini düzgün yapmazlar ehli olan da garibim ne yapsın iş bulsamda çalışsam diyor memlekete yazık balık başta kokarmış

  • Reis12 Mayıs 2021 03:34

    Trabzon şampiyon olu

  • tarık12 Mayıs 2021 00:40

    Aboubakar ı bu takımdan derhal kovun  İki defa adamı  gündeme getirdik O  ise hıyanet içinde

  • Gol12 Mayıs 2021 06:43

    Abubakarın goldeki sevincini görmedin mi.sakat adam.

  • Ag12 Mayıs 2021 00:23

    goztepe bu besiktasi cig cig yer. Besiktas 3. Olur

  • Dün12 Mayıs 2021 06:46

    Göztepe 5 yedi küme düşen takımdan dün

  • Kupa11 Mayıs 2021 23:39

    Bjk 1-0 yense bile Gs 4 fark atamassa şampiyon beşiktaş.malatya 3 4 fark yemez.izmirden iki kupa gelecek beşiktaşa

  • atakan12 Mayıs 2021 00:16

    Aç tavuk rüyasında darı görürmüş kupa  yeğenim. Hani Fatih için başkanınız  tabi  alkışlayacaksınız  dedi.  Ne oldu  yegen . Hadi siz  BÜYÜK FATİH hocayı alkışlayın. Fatih Hoca  sergenden nasıl makas  aldı görmediniz mi.  :D 

  • Averaj11 Mayıs 2021 23:17

    Averajla şampiyon beşiktaş

  • Gur11 Mayıs 2021 22:51

    Oh...oh..40 yildir BJK liyim..GEZI olaylarina PANKART ac gidelim..hadi..adi. takim.

  • Bika11 Mayıs 2021 21:56

    FB şampiyonluk iddiasını kaybetti. BJK bugünkü maçı farklı kazanmasını bilse ya da en az GS kadar fark atsa şampiyonluğunu ilan eder.