E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBenzema Dünya Kupası’nda yok---

Benzema Dünya Kupası’nda yok

Benzema Dünya Kupası’nda yok
20 Kasım 2022 - 08:07 borsagundem.com

Fransa Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Karim Benzema, sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek.

Fransa'da, N'Golo Kante, Paul Pogba, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku ardından sakatlanan Karim Benzema da 2022 FIFA Dünya Kupası’nda forma giyemeyecek.

Fransa Futbol Federasyonu, 34 yaşındaki golcü futbolcu Benzema'nın antrenmanda kalçasından sakatlandığı ve Dünya Kupası’nda milli takımdaki yerini alamayacağı, kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Teknik direktör Didier Deschamps’da yaptığı açıklamada “Bu Dünya Kupası’nı büyük bir hedef haline getiren Karim için son derece üzgünüm. Fransız takımı için bu yeni darbeye rağmen, grubuma güvenim tam. Bizi bekleyen büyük zorluğun üstesinden gelmek için her şeyi yapacağız” dedi.

ALTIN TOPU KAZANDI

Real Madrid’in Fransız yıldızı Karim Benzema, geçtiğimiz ay Altın Top ödülünün sahibi olmuştu. Benzema, kariyerinde ilk kez Altın Top ödülünü kazanırken, 24 yıl sonra da bir ilkin yaşanmasını sağlamıştı.

Dünya Kupası’nın son şampiyonu Fransa’da, N’Golo Kante, Paul Pogba, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku da sakatlıkları nedeniyle Katar’a getirilmemişti.(Reuters)

Oxford Dünya Kupası finalistlerini açıkladı!

Dünya Kupası’nda oynayacak futbolcuların değeri 12.5 milyar euro

İşte 1930'dan 2022'ye Dünya Kupası

İşte, Dünya Kupası tarihinin en iyi 11'i

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)