E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBedelli askerlik çıkıyor mu?---

Bedelli askerlik çıkıyor mu?

Bedelli askerlik çıkıyor mu?
06 Ocak 2018 - 09:42 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, sık sık sosyal medyaya da konu olan bedelli askerlik ile ilgili açıklamada bulundu

Bedelli askerlik konusunda Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan sonra Başbakan Binali Yıldırım da çıklamada bulundu. Cuma namazı sonrası basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Başbakan, "Bedelli askerliğin 2017 yılı içinde gündeme gelmeyeceğini söylemiştiniz ama bu yıl içinde bedelli askerliğin çıkması bekleniyor mu?" sorusuna "Aynı şeyi söylüyoruz, değişik bir şeyimiz yok." karşılığını verdi.

İBRAHİM KALIN DA BENZER BİR AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU

Kısa bir süre önce 2017'ye ilişkin değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da benzer bir açıklamada bulunmuştu. "İşsizlik oranında büyük bir düşüş gerçekleşti, 2017 içerisinde. Taşeron işçilere verilmiş söz de hayata geçirildi. 1 milyondan fazla işçinin kadroya alınması için gerekli düzenlemeler yapıldı. Turizmde ciddi ivme yakalandı. Turist sayısı 39 milyona doğru gidiyor." Değerlendirmesinde bulunan Kalın, bedelli askerlik için ise "Şu anda böyle bir şey gündemimizde yok." yanıtını vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • musa10 Ocak 2018 14:41

    ne zaman çıkcak belli değil. bundan sonra size oy vermeyeceğim.

  • ertugrul08 Ocak 2018 21:03

    bedelli yoksa size oy da yok. verilen sözler tutulmadı daha size oy vermem.

  • MERT07 Ocak 2018 00:01

    SAYIN CUMHUR BAŞKANIM HALKIN YANINDA 25 YAŞ ÜSTÜ BEDELLİ ASKERLİK OLURSA BÜTCEYE KATKIDA BULUNUR ÇÜNKÜĞLKE EKONOMİSİ YARARLANIR VE VATANDAŞINDA İSTEKLERİNE DEVLET BÜYÜKLERİ YARDIM ETMİŞ OLUR HEM BÜÇEYE YARDIM HEM VATANDAŞA KATKI SAGLAR CÜNÜ ÜLKE BEYİNLERİ BAŞKA EKONOMİDE KULLANMIŞ OLUR BEDELLİ ASKERLİK ÇIKARSA SAYIN CUMHUR BAŞKANIM GEREGİNİ YAPAR VE BEDELLİYİ ÇIKARMAK İÇİN TALİMAT VERİR

  • : ))07 Ocak 2018 11:38

    vatanı ve ekonomisini düşünüyorsan, git gene öde sen. mehmetçik vakfına bağış yapabilirsin. Biz hem aslanlar gibi askerlik yaptık, silah elimizde. yıl oldu geçti seneler 2018 e geldik yine ömrümüz yettiğince gerekli enflasyon oranında artan maaşımız oranında bağışlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Sen ne anlatıyorsun bebe ?

  • Furkan06 Ocak 2018 22:43

    Bakan çocukları askere alınacak yaşa gelmemiş demekki...

  • Bi laf vardı06 Ocak 2018 22:23

    Eskiden paralı askerlik çıkınca şöyle dendilmişti.... "Sen zengin çocuğusun yazıkdır üzme ananı... Öde 18, bin liranı... Fakir çoçuğu bekler vatanı " Hakkaten paran varsa, imar var.. askerlik yok.. türkiyede paran varsa cennet vatan olduğunu anlıyorsun. Para 2018 de çokkk önem kazandı iyice... :((( gnçlk