E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayramda sokak kısıtlaması olacak mı?---

Bayramda sokak kısıtlaması olacak mı?

Bayramda sokak kısıtlaması olacak mı?
18 Mayıs 2020 - 08:34 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak kabinede Ramazan Bayramı’nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Türkiye’de ilk korona virüs vakasının görülmesinin ardından yakın kurmaylarıyla mesaisini İstanbul’da geçiren Erdoğan, bugün dijital kabineye sekizinci kez başkanlık edecek.

Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın haberine göre kabinede ağırlıklı olarak korona virüsle mücadele tedbirleri ve normalleşme takvimi ele alınacak. 

'Millete Sesleniş'te açıklayacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan kararları Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak. Kabinede, kalabalık oluşturma riski ve sosyal mesafenin korunmayacağı endişesiyle büyük şehirlerde Ramazan Bayramı’nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararının alınması bekleniyor. Buna göre arife dahil olmak üzere 23-24-25-26 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bayramdan sonra yasakların kaldırılması bekleniyor.

Bakkal ve marketler hangi saatlerde açık

Koca: Vaka sayımızda düşüş gerçekleşti

İngiltere'den sürpriz aşı açıklaması

Bilim Kurulu Üyesi Akın: Bu salgın bir dizi film gibi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sabri19 Mayıs 2020 03:55

    Sürü bağışıklığını destekliyoruz vesselam..

  • Mustafa turgut18 Mayıs 2020 23:32

    Bu kadar dışımızı sıktık.okyanusu aşıp derede bogulmayalım. Karantinaya devam.çalışanlar,tedbirlere,riayet etsin.3 gün şişli etfalde saglık gönüllüsü oldum.oradaki doktorların hemşirelerin ,hasta bakıcıların,hastaların,ölenlerin halini gördüm.Bu işler size niye şaka geliyor.

  • Erol g.18 Mayıs 2020 12:46

    20 YAS ALTI GENÇLERE,ÇOCUKLARA 65 YAŞ ÜZERI YAŞLILARA SOKAĞA ÇIKTIKLARI İÇİN CEZA YAZILIYOR DA NEDEN SOKAĞA ÇIKIP İL İL GEZEN SIYASETÇİLERE NEDEN PARA CEZASI YAZILMIYOR ?

  • Erol g.18 Mayıs 2020 12:28

    SIYASETÇILER EVİNDE OTURMADAN İL IL DAĞ BAYIR GEZIYOR ONLARA BIR SEY OLMUYOR ONLARA DA SOKAĞA ÇIKMAK YASAK DEĞİLSE BİZE NEDEN YASAK OLUYOR

  • saçma18 Mayıs 2020 09:23

    Adam gibi 14 gün yasak gelsin... sonra herkes kontrollu dışarıçıksın çin,kore,almanya vb gibi... ne bu ya ? 2 gun avm serbest hafta sonu sokağa çıkmak yasak pazartesi-salı 5 saat serbest cumartesi pazar çıkmak yasak.... salı balkona çıkmak serbest, cuma yasak.perşembe pencereye çıkmak yasak, çarşamba, kapı açmak yasak, pazar 4 saat yaşlılara serbest, çocuklara yasak.... istanbulda çıkmak yasak , antalyada sebest... ankarada yasak aydında çeşme, muğla, kuşadasında serbest... kanun kanun ama, kanun koyucunun hiç mi suçu yok ? iyice zırva ve saçma durumlar oluşuyor.  işyerine 500 kişi içine gitmek serbest...sokakda 5 kişi sosyalmesafeye uymaz ise yasak.... işyerinde  sosyal mesafe yok yemek yersın serbest, dışarda yasak... bunun standardı nedir? bumu kaliteli ve becerikli mücadele ?

  • Gürol Akçoban18 Mayıs 2020 17:12

    Adın gibi yazdıkların da saçma.

  • Saçma sapan konuşma18 Mayıs 2020 10:22

    14 gün olunca her şey bitmiyor!   Mal mal konuşma!   Bir de en çok yaşlılar zarar gördüğü için böyle!  Kalabalık iller de tehlike daha çok olduğu için böyle!   Çok bilmişlik yapıp uzun uzun yazma bir daha!

  • pala18 Mayıs 2020 09:18

    Almanya'da camiler açıldı, cumalar kılınmaya başlayacak. Allah bir mesaj vermek istiyor gibi

  • Mert18 Mayıs 2020 17:22

    Biraz terbiyeli ol önce adam doğru yazmış .hafta sonu yasak hafta içi her şey serbest.saçma sapan şeyler yapacaksan adam gibi yap, yapamazsan bırak insanlar kendi çaresine baksın.

  • .....?18 Mayıs 2020 10:25

    Eeee ne olmuş?  Müslümanlara kolayca bulaşsın diye yapmışlardır!  Çok sevdiklerinden mi yapmışlar?  Surda şöyle burada böyle olmuş  hemen zıplama!