E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBilim Kurulu Üyesi Akın: Bu salgın bir dizi film gibi---

Bilim Kurulu Üyesi Akın: Bu salgın bir dizi film gibi

Bilim Kurulu Üyesi Akın: Bu salgın bir dizi film gibi
17 Mayıs 2020 - 17:25 borsagundem.com

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Akın, "Bu salgını başlayıp biten film gibi düşünüyorlar, oysa bu bir dizi film. Bazı bölümleri heyecanlı, bazı bölümleri sıkıcı, sönük olabilir. Şu an sıkıcı bölümüne, evresine geldiğimizi söyleyebilirim" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekonomist/stratejist 17 Mayıs 2020 19:39

    Ölümleri ve virüsü reel olarak yaşadığımız bir gerçekliği amacından saptırarak adeta kurgu film olarak görüp dünyayı sinema platosu ve ölümlerin olduğu ilk bölümü heyecanlı olarak lanse eden bu insanlıktam çıkmış mahlukatın derhal görevden alınması gerekir. İstanbul fethini işgal gören zihniyet neyse bu kişinin zihniyeti aynıdır. Kültür ve Turizm Bakanı ve bu kişi derhal görevden alınmalı. İşgal, çağ açıp çağ kapatan Atam Fatihin İstanbul'u fethettiği gibi olmaz. Asıl işgal kadın coluk çocuk demeden kültür miraslari yok etmekle ve yerel halkın dinini, dilini ve namusunu yok etmekle olur. Soruyorum Bakana Atam Fatih bunların hangi birini yapmıştır tam tersine yerel halkın dinini yaşamasında özgür bırakmıştır. Bakanın çıkıp Türk halkından özür dileyip istifa etmesi gerekir yoksa sandıkta hesaplaşırız.

  • Vb18 Mayıs 2020 00:53

    mart bitmeden İMF gelecek diyen embesil mi söylüyor bunu ?  iddiaya da girememiştin tabii ki  , ayrıca "mabadınla" olacak o....

  • ekonomist/stratejist 18 Mayıs 2020 00:22

    Yazdıklarımı mabadından okursan böyle absürd şeyler yazarsın gerizekalı.

  • Vb17 Mayıs 2020 22:15

    "zulüm 1453 'te başladı" mı diyosun ne diyosun sen ?