E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBayern'de ayrılık! Fenerbahçe devrede iddası---

Bayern'de ayrılık! Fenerbahçe devrede iddası

Bayern'de ayrılık! Fenerbahçe devrede iddası
08 Nisan 2021 - 13:50 borsagundem.com

Gelecek sezon için Szalai'nin yanına bir stoper arayan Fenerbahçe'nin, Bayern Münih'ten ayrılacak olan Jerome Boateng'le ilgilendiği iddia edildi.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Ara transfer döneminde Mesut Özil'i kadrosuna katarak dünyada ses getiren sarı lacivertli yönetim aynı etkiyi yapacak bir transferin daha peşinde.

Fenerbahçe'ye gelişi büyük olay olan Alman asıl Türk futbolcu Mesut Özil bu transferde devrede olduğu öğrenildi. Daha önce de Fenerbahçe ile adı anılan Bayern'in yıldız futbolcusu Jerome Boateng sarı lacivertliler sezon sonu için hamle yaptığı öğrenildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Bayern Münih evinde PSG'ye 3-2 yenildi. Kylian Mbappe'nin şov yaptığı gecede Almanlar büyük şok yaşadı. Dev maç sonrası Fenerbahçe'ye müjdeli haber ise resmen açıklandı.

Bayern Münih'te sözleşmesi sona erecek olan Jerome Boateng'te sürpriz bir gelişme yaşandı. Kulübün sportif direktörü Hasan Salihamidzic, Boateng'in bu yaz kulüpten ayrılacağını doğruladı. Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan savunma oyuncusuna yeni bir kontrat teklif edilmeyecek.
Salihamidzic, Boateng'in şu anda yaklaşmakta olan ayrılışını "ortak bir karar" olarak nitelendirdi. SkySports'a konuşan Salihamidzic, "Jerome'un sözleşmesi yaz aylarında sona eriyor ve uzatılmayacak" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Lemos, Marcel Tisserand'ı kadrosuna katan Fenerbahçe kötü performans sonrası ara transfer döneminde nokta ataşı yapıp Szalai kadrosuna katmıştı. Sarı lacivertliler genç yıldız Szalai'nin yanına tecrübeli bir defans oyuncusu takviye yapıp savunmayı güçlendirmek istiyor. Yönetimin bu yüzden ilk hedef olarak Boateng'i listeye aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)