E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri---

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri
05 Nisan 2016 - 18:46 borsagundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözler tepki çekti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'da Kılıçdaroğlu'na sert bir cevap yayınladı.

HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün grup toplantısında Ensar Vakfı ile ilgili olduğu iddia edilen çocuk tacizi olayı hakkında sarf ettiği, “Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor arkadaşlar...” şeklindeki sözlerine Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan tepki geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır.

Geride hakaretleri dışında hiçbir şey bırakmamış olacak bu siyasinin varlığını gelecek nesiller hatırlamak dahi istemeyecektir.

Kaldı ki seviyesizlik, hakaret ve operasyonla genel başkan olmanın dışında hatırlanacak hiçbir şey de yapmamıştır.

Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP'li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum.

Kılıçdaroğlu'dan çok sert mesaj!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever06 Nisan 2016 02:32

    idam gelmeden teror bitmez,mitika temizligi sart.....gerisi boslaf

  • fatih duma05 Nisan 2016 23:37

    Kılavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmaz...CHP adam olmaz vessalam..Bu şarlatan gitmeden

  • Davut05 Nisan 2016 21:52

    Sizde gayet iyi biliyorsunuz kılıçdaroğlunun bu cümleyi anladığınız manada kullanmadığını, burda siper olmak manasında kullanmış ancak , uçkuruna düşkün olan yobaz kafalılar anladıkları şekilde anlamışlar belliki. Ve sizde fayet güzel kullanıyorsunuz. Bu fürüstlük değil...

  • ahmet05 Nisan 2016 20:58

    siz sert cevap gormemissiniz. terbiyesize haddini bildirmek ayarinca olmali... kemal bozuntusuna daha haddi bildirilmedi maalesef...

  • cabir kacan05 Nisan 2016 20:23

    ensarı koruyorsunuz demiş davidin oğlu uçkura çekmiş