E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan bedelli askerlik açıklaması!---

Başbakan'dan bedelli askerlik açıklaması!

Başbakan'dan bedelli askerlik açıklaması!
04 Haziran 2017 - 11:45 borsagundem.com

Yıldırım: Bizim programımızda, Hükümetin gündeminde bedelliyle ilgili bir konu yok.

Başbakan Binali Yıldırım, medya temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programında bedelli askerlik konusunda açıklamalar yaptı.
"Ufukta böyle bir şey var mı?" sorusu üzerine Yıldırım, "Böyle bir şey yok. Bizim programımızda, Hükümetin gündeminde bedelliyle ilgili bir konu yok. Çünkü şu anda terörle amansız bir mücadele içindeyiz. Bütün yoğunluğumuzu, ağırlığımızı bu konuya vermiş durumdayız. BBP Genel Başkanı Sayın Destici, böyle bir hususu gündeme getirdi, yani 'Bedelli olsa da bunlardan elde edilen parayı SMA hastalarına getirsek' diye bir temennisi oldu. Bizim ona karşılık bir cevabımız olmadı" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mt04 Haziran 2017 21:07

    Geveleme ağzında. "Hükümetin gündeminde bedelliyle ilgili bir konu yok" demek, yok ama olmaz demek değil demektir. Tabii Türkçe'ye hakim olmadığınız için bu ayrıntıları düşünemiyorsunuz. Eğer yoksa,millete boncuk dağıtıp umutlandırma,net bir şekilde yok ve olmayacak de...

  • Vatandaş04 Haziran 2017 13:22

    Çocukları bedelliden geçti torunları büyüyünce çıkartırlar.

  • MURATHAYAL04 Haziran 2017 12:43

    YOK DİYORSA KESİN VARDIR.BUNLAR NE ZAMAN YOK DESELER KESİN ÇIKIYOR.