E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan yaralıları ziyaret etti---

Başbakan yaralıları ziyaret etti

Başbakan yaralıları ziyaret etti
21 Temmuz 2015 - 13:04 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile Suruç'ta yaşanan patlama sonucu yaralananları hastanede ziyaret etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa'da Suruç'taki patlamada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Davutoğlu çıkışta açıklamalarda bulundu.



İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Dün ülke olarak büyük bir acı yaşadık. Suruç’ta basın açıklaması yapan bir gruba karşı yapılan saldırıda şu ana kadar 32 vatadaşımzıı kaybettik. 29 vatandaşımız hastanelerde. Hastanelerimizden birini ve 5 hastamızı ziyaret ettik. Valilikte biraz önce ilgili arkadaşlarımızdan, bakanlarımızdan, valimizden, jandarma komutanımızdan, çok detaylı bir brifing aldım. Bu büyük bir acıdır ve bütün türkiye’yi kenetlemesi gereken ortak hissiyatla davranmamız gereken çok acı bir olayla karşı karşıyayız.

2007’de Ulus’ta, 2008 ocağında diyarbakır’da, 2008 temmuz’unda güngören’de, çok sayıda vatandaşımızın vefatıyla sona eren canlı bomba saldırılarını hafızalarımızda tutuyoruz. Yine reyhanlı saldırısı, Diyarbakır saldırısı farklı örgütler tarafından yapılmış olsa da milletimizin bütünlüğüne yapılmıştır.

El Kaide’nin PKK’nın DEAŞ’ın veya Suriye bağlantılı grupların Reyhanlı’da yaptığı saldırılar aynı insanlık dışı zihniyetin gerçekleştirdiği saldırılardır. Dünkü saldırıda vefat eden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum.

Bütün hastane yetkililerine, sağlık bakanlığı yetkililerine talimat verdik.  Bir hastamız yoğun bakımda, acil durumda olduğu için süratle helikopter ambulansla nakli için talimat verdik.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)