E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşakşehir'de Arda Turan, ücretinde indirime gitti---

Başakşehir'de Arda Turan, ücretinde indirime gitti

Başakşehir'de Arda Turan, ücretinde indirime gitti
02 Eylül 2019 - 10:35 borsagundem.com

Medipol Başakşehir, Arda Turan'ın kendi talebi üzerine yıllık ücretinde yarı yarıya indirime gittiğini bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada 32 yaşındaki futbolcuya yaptığı fedakarlık nedeniyle teşekkür edildi.
Turuncu-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Arda Turan, büyük bir fedakarlık örneği göstererek kendi isteğiyle yıllık ücretinde yüzde 50 indirime gitmiştir. Türk futbol tarihinin en önemli oyuncularından biri olan Arda Turan’ın bu davranışı, örnek niteliğindedir. Yönetim Kurulu Başkanımız Göksel Gümüşdağ, büyük bir fedakarlık örneği gösteren tecrübeli futbolcumuza teşekkür etti."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gazi02 Eylül 2019 21:47

    Birde para mi aliyormus

  • Atilla02 Eylül 2019 11:43

    Ne oldu İBB elden gidince geliriniz Finişh....Daha bunlar iyi günleriniz bu gidişle kümeye oynarsınız yakında...Hakkim haram olsun Akbil paraları ile aldığınız futbolculara

  • Tekno papaz02 Eylül 2019 23:04

    AhmetK ne kadar yanlış düşünüyorsun. Belediyenin geliri neden kulübe gitsin devlet hepsine vergi affı sağlıyor zaten. Başakşehir ekstra haksız kazanç sağlıyor. Sizde bu kadar körü körüne bağlanmasanız hiç bir siyasetçiye ne güzel olur. Yanlışlarını da görürsünüz.

  • AhmetK02 Eylül 2019 19:19

    Ne derdin var bu takımla, ahlaksızlık mı yaptılar, futbolu mu cırkınlestırıyorlsr. Tuttugun takıma vergı tesvıgı yada ucuz kredı verınce devlet bunun içğn de ah edıyormusun. İçğnizde nasıl bir kin var ya, RTE dusmanlıgından kimseye zararı olmayan taraftarsız guzelce futbolunu oynayan klube dusmanlık yapıyorsunuz. Azıcık akıllanın ve ahlaklanıj bence..