E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBalotelli Adana Demirspor'a transferindeki sırrı açıkladı!---

Balotelli Adana Demirspor'a transferindeki sırrı açıkladı!

Balotelli Adana Demirspor'a transferindeki sırrı açıkladı!
14 Temmuz 2021 - 17:20 borsagundem.com

Mario Balotelli: Başkanla karakterimizin benzer olduğunu fark edince imzayı attım

Transfer dönemini hızlı geçiren Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor, dünyaca ünlü kulüplerde top koşturan Mario Balotelli transferiyle gündemde bomba etkisi yarattı. Mavi-lacivertliler, son olarak İtalya Serie B ekiplerinden Monza'nın forması giyen İtalyan forveti 3 yıllığına kadrosuna kattı. Dün akşam Bolu’ya giden Balotelli, takım kampına geçerek çalışmalarına başladı.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulanan Balotelli, şunları söyledi:

Transfer süreci çok keyifli geçti. Yeni geldim ve takım arkadaşlarımı tanımaya çalışıyorum. İyi bir ekibin içindeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye’deki kulüplerden daha önce birçok transfer teklifi aldım. Fakat Başkan Murat Sancak ile karakterimizin benzer olduğunu fark edince buraya gelmeye karar verdim

Takım olarak ilk hedeflerinin Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu dile getiren Balotelli, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi. Sosyal medyada kendisi için konulan “Deli” lakabına da değinen Balotelli, şunları kaydetti:

Öncelikle şunu belirteyim; ben kendimi normal bir insan olarak görüyorum. Bu 'deli' ifadesi medya tarafından üzerime yapıştırıldı. Futbolcuların asker gibi yaşamasını istiyorlar. Ben eğlenmeyi seviyorum. Ben kazanmayı çok seven normal bir insanım. Stadyuma gelmenizi bekliyorum.

 

PSG'den Galatasaray'a dev transfer!

 

Transfer haberleri kulüplerin hisselerini yükseltiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)