E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Yerlikaya: Comanchero suç örgütünün yöneticileri yakalandı---

Bakan Yerlikaya: Comanchero suç örgütünün yöneticileri yakalandı

Bakan Yerlikaya: Comanchero suç örgütünün yöneticileri yakalandı
05 Kasım 2023 - 00:07 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Yaerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uluslararası suç örgütü "Comanchero"nun yöneticilerinden iki kişinin daha yakalandığını duyurdu

İnterpol kırmızı bülteniyle aranan ve "Comanchero" suç örgütünün yöneticilerinden olan Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Saki İstanbul’da yakalandı.

İnterpol kırmızı bülteniyle aranan ve Comanchero suç örgütünün yöneticilerinden olan Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Saki İstanbul'da yakalandı.

Konu ile ilgili gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Suç İşlemek İçin Örgüt Kurma, Uluslararası Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, Suçtan Elde Edilen Malvarlığı Değerlerini Aklama` suçlarından yürütülen 'Comanchero Organize Suç Örgütü' soruşturması kapsamında firari şüphelilerden 5 kişi daha yakalandı.

Kafes Operasyonunda yakalanan şüpheli sayısı 42'ye yükseldi. Comanchero Organize Suç Örgütü'nün yönetici kadrosunda yer alan Maximillian Rivkin'in; Nikolaj Ankov adına düzenlenen Bulgaristan Pasaportuyla Türk Vatandaşlığına başvuru yaparak, Türk vatandaşlığına geçtiği ve Cem Cansu adını aldığı tespit edildi.

Bu şahısla ilgili derhal Türk vatandaşlığının geri alınması işlemleri başlatıldı. Interpol kırmızı bültenle aranan Maximillian Rivkin'in Sırbistan asıllı İsveç vatandaşı olduğu da belirlendi. Comanchero Organize Suç Örgütü'nün soruşturması kapsamında firari şüphelilerden olan Necmi Saki'nin de Interpol kırmızı bültenle aranan örgütün yöneticilerinden olduğu tespit edildi.

Operasyonları başından itibaren büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla düzenleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzü ve İstihbarat Şube Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin" dedi.

Yerlikaya: Uluslararası silahlı organize suç örgütü çökertildi

Bir organize suç örgütü daha çökertildi

"Bayğaralar" suç örgütü çökertildi

Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir suç örgütü daha çökertildi

Yerlikaya: 38 mafya tipi organize suç çetesi çökertildi

Suç örgütü lideri Bora Kaplan tutuklandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran05 Kasım 2023 11:30

    İç işleri bakanımızı ve Emniyet Teşkilatımızı tebrik ederim.  Ancak bu tutukluların bazıları aradan dereden serbest tutukluluk bahanesi ile bırakılıyor. Sıvışıyor.  Trafikte  ölümlü kaza sebebiyet verenler gerçekte 5 yıl yatıp çıkıyor. Bunların çoğu da 18-25 yaş arası 17 yaşında bir suç atfedemediğiniz ergen itlere 18 yaşında M.vekili bile yapıyorsunuz. Yani kendi ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz.  Bu gidişle sizin operasyonlarınız daha çok sürer.  Çünkü bu kadar özgürlük demokrasi serbestlik bu ergen soytarıları zıvanadan çıkardı.  Mütemadiyen  önüne gelenin 12 eylül anayasası ile uğraşması boş ve lüzumsuz bir iştir.  Chp nin tuzağına düşmeyin.  

  • Turkogluturk05 Kasım 2023 08:44

    Son 20 yilin en iyi icisleri bakani.reklamsiz.durust.

  • Tirkogluturk06 Kasım 2023 08:12

    Iftiracilar ankarada su sattlerini pkk okumuyor ama oslodaki gizli pazarliklari ogrendik.birde su terorist basiyla fotografi olmayan tek bir uyeniz varmi.

  • baran05 Kasım 2023 11:24

    Sizin cenah iç işleri bakanlığını kime teslim edecekti?  Hiç düşündün mü?  Sonrasında pkk nın itleri devriye atmaya başlardı.