E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Selçuk açıkladı: Okullar tatil edilecek mi?---

Bakan Selçuk açıkladı: Okullar tatil edilecek mi?

Bakan Selçuk açıkladı: Okullar tatil edilecek mi?
11 Mart 2020 - 11:04 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, korona virüs nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkında, " Ortak açıklama yapacağız, birlikte göreceğiz." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Türkiye'deki ilk korona virüs vakasının tespit edildiğini açıklamasının ardından okulların tatil edilip edilmeyeceği büyük merak konusu oldu. Gözler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a çevrildi. 

Bugün korona virüs nedeniye Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi'nde toplanacak olan Korona virüs Bilim Kurulu Toplantısı'na Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katılacak.

Selçuk, okulların tatil edilip edilmeyeceği sorularını, "Ortak açıklama yapacağız, birlikte göreceğiz." şeklinde yanıtladı.

Milli Eğitim Bakanlığından alınan bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımıyla Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek toplantının ardından saat 16.30'da basın açıklaması yapılacak.

Bakan Koca'dan korona virüs açıklaması! Türkiye'de ilk vaka

Türkiye'deki ilk korona vakası hangi şehirde?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sahin kuş11 Mart 2020 11:29

    okullar tatil olunca öğrenciler, AVM ye gider daha kötü olur

  • ekonomist/stratejist11 Mart 2020 11:58

    Kitlesel tüm mekanlar yasaklanmalı eğer yasaklanmazsa çok kolay bulaşabilen küresel salgın olan bu virüs ülkemizde de daha çok yayılır hatta ölümlerin önüne geçilemez noktaya gelir. Tedbirlerimizi sıkı alalım. Konserler iptal edilmeli, futbol, voleybol, basketbol maçları seyircisiz oynanmalı, okullar tatil edilmeli, AVM'ler gidilmemeli, organizasyonlar iptal edilmeli, yurt içi ve yurt dışı tatiller iptal edilmeli v.b sıkı tedbirler alınmalı.

  • ekonomist/stratejist11 Mart 2020 11:15

    Yüksek ihtimal okullar tatil olmalı da zaten aynı zamanda kitlesel mekanların başında gelen stadyumlardaki oynanan futbol, basketbol, valeybol v.b maçlarının da seyircisiz olmasi gerekir.