E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Pakdemirli: Çatı marka planımız var---

Bakan Pakdemirli: Çatı marka planımız var

Bakan Pakdemirli: Çatı marka planımız var
24 Mart 2019 - 09:51 borsagundem.com

Bakan Pakdemirli, "Türk ürünleriyle ilgili uluslararası bir çatı marka kurma hedefimiz var." diye konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Türk ürünleriyle ilgili uluslararası bir çatı marka kurma hedefimiz var. Yüksek kalite yerli ve milli ürünleri yurt dışında sergileme, bunlar için talep oluşturma ve söz konusu ürünleri yüksek fiyatla satmayı planlıyoruz. Yılın ilk yarısını bitirmeden açıklamış oluruz bu markayı. Tarım sektörü için geleceğe yönelik rekolte ve ürün fiyatları tahminleri konusunda meteorolojimiz çalışıyor. Seracılık alanında bizim Türkiye olarak onlara (Katar) verebileceğimiz Batı'dan çok daha fazla şey var" açıklamasında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ufuk25 Mart 2019 01:47

    Ivır zıvır ürünlerde bir marka yok. Bir şekilde değişik ürünlerde marka çıkarıp, ihracatı o marka ile yapılması gerekir. Bunları ülke bazında cirosu zaten düşük kendi başlarına marka olmaları çok zor. Dış Ticarete yönelik bir firma oluşturulabilir. O şirket her ülkede  pazarlama ve tanırım yapabilir, internet siteleri kurabilir, ihracat sigortası kullanabilir  Bu şekildeki bir şirketi ancak devlet desteği ile Türkiye odalar ve Borsalar birliği yapabilir diye düşünyorumÖrnek olarak: 1- Çelik tencere, çatal kaşık takımı. 2- Çarşaf nevresim takımı 3- Plastik mutfak gereçleri 4- Pencere doğrama 5- Seramik Vitrefiye 6- Mermer 7- Çimento 8-Kuruyemiş-Baharat (Fındık, Leblebi, Antep Fıstığı. Kabak Çekirdeği vs, Toz biber, Nane, Ihlamur  vs) 7-Bisküvi 8-Un,irmik,bulgur 9-Peynir ....

  • ergn24 Mart 2019 13:48

    Patates denince insanların aklına “McCain Foods” ve sayın Bekir bey geliyor artık.! 

  • Markalaş24 Mart 2019 13:31

    Şİrketinizin patates ithalatı nasıl gidiyor, kazanç sizi tatmin ediyor mu?

  • Ey uzaylı 24 Mart 2019 11:32

    Ne üretiyorsun acaba çatı marka dan bahsediyorsun...

  • Kaçsn Grup24 Mart 2019 09:59

    marka “tanzim” olsun. yabancılar sıraya girer belki.