E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Nebati: Mir'e alternatif bir çalışma var---

Bakan Nebati: Mir'e alternatif bir çalışma var

Bakan Nebati: Mir'e alternatif bir çalışma var
05 Ekim 2022 - 13:11 borsagundem.com

Türk Bankaların Mir ödeme sisteminden çıkması sonrasında, özellikle Rus turistlerin ödemeleri için kullanacakları alternatif üzerinde çalışma başlatılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati çalışmanın sürdüğünü belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Mir kart kullanımına ilişkin alternatif bir sistem üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "Mir'e alternatif bir çalışma var, açıklayacağız" dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Mir sistemine alternatif: Ticket

 

Mir'den çıkılması Rusya’dan Türkiye’ye ziyaretleri nasıl etkiler?

 

Kamu bankaları Mir kart sisteminden çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.06 Ekim 2022 01:22

    MİR'İ YASAKLAYAN ALTERNATİFİNİ DE YASAKLAYACAKTIR MİR YASAĞINA UYANLAR ALTERNATİFİN DE YASAĞINA UYMAK ZORUNDA KALACAKLARDIR

  • Mucise Reis : )05 Ekim 2022 13:41

    Tek kullanım sim akrtlar gibi sistemler rahatlıkla yapılabilir. Sanal altın mesela... Sanal tl mesela. kredi kart gibi kontor gibi doldur, sonra bu rakamı tl gibi harca. çok rahat biçimde bu sistem kurulabilir. sanal tl gelecek saten, ya kontorlerle bile işlem gerçekleşebilir. sim kartlarda bir eklenti bankalardan kontor doldur ve kullan. okutmalı sistemler kolay artık. alt yapı var. bunu bu kadar büyütmek uzakmak bile vakit kaybı.